Cumpără produse Abon ușor și sigur, din magazinele partenere un-doi

În lumea digitală de astăzi, plățile online devin din ce în ce mai răspândite, iar nevoia ca acestea să fie sigure și simple este tot mai mare. AirCash vine în întâmpinarea acestei nevoi prin serviciul Abon, o monedă electronică care permite utilizatorilor să efectueze plăți online și în magazine fără a fi nevoie de un cont bancar sau un card de credit. Produsele Abon pot fi cumpărate din rețeaua de peste 11.000 magazine partenere un-doi din întreaga țară. 

Ce este Abon de la AirCash?

Abon este un serviciu oferit de AirCash care permite utilizatorilor să plătească online într-un mod simplu și sigur, folosind un voucher electronic preplătit. 

Acest voucher poate fi achiziționat în valori de 25, 50, 100, 150, 200 sau 300 de lei și poate fi folosit pentru a efectua plăți pe site-uri care acceptă Abon, în peste 200.000 de locații din Europa, inclusiv în România.

Cum achiziționezi moneda electronică Abon?

Poți cumpăra ușor și simplu Abon prin intermediul rețelei de peste 11.000 magazine partenere un-doi din proximitate. Nu ai nevoie de cont sau card bancar, ci doar de aplicația AirCash instalată pe telefonul tău. 

Tot ce trebuie să faci este să mergi într-un magazin partener un-doi și să precizezi valoarea pe care dorești să o alimentezi în aplicația AirCash. După confirmare și plată, vei primi un voucher care conține un cod de reîncărcare în format numeric și un cod QR. Aceste coduri vor fi utilizate pentru reîncărcarea contului în aplicația AirCash.

Fondurile din portofelul AirCash sunt accesibile și prin intermediul cardului preplătit AirCash Mastercard, care poate fi asociat cu portofelul din aplicație. Astfel, poți utiliza cardul pentru a efectua plăți în magazine și online, inclusiv pentru retrageri de numerar de la bancomat, oriunde în lume.

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.