Acum primești automat facturile Hidroelectrica, direct în aplicație

Ai un contract încheiat cu furnizorul Hidroelectrica? Atunci avem vești bune pentru tine! 

Acum nu mai trebuie să îți faci griji pentru întârzierea facturilor de utilități, să urmărești primirea lor prin poștă sau să verifici sumele de plată pe site-ul fiecărui furnizor în parte. Sincronizează-ți contul în aplicația un-doi Centru de plăți și primești facturile automat, lună de lună.

Despre Hidroelectrica

Hidroelectrica este lider în producția de energie electrică și principalul furnizor de servicii tehnologice necesare în Sistemul Energetic Național, fiind o companie vitală pentru un sector strategic cu implicații în siguranța națională.

Înființată în anul 2000, Hidroelectrica a reușit să se impună pe Piața de Energie din România, fiind în prezent principalul producător și furnizor de energie din România cât și principalul furnizor de servicii tehnologice de sistem.

Cu o producție în an mediu hidrologic de peste 17 TWh generată în sucursale amplasate strategic pe teritoriul țării, Hidroelectrica furnizează cca. 30% din producția totală a țării, în funcție de hidraulicitatea anului, în timp ce media volumului serviciilor de sistem din ultimii 10 ani este de cca. 70% din totalul serviciului de reglaj secundar, cca. 84% din serviciul de rezervă terțiară rapidă și 100% din serviciul de asigurare a energiei reactive debitată sau absorbită din rețea în bandă secundară de reglaj a tensiunii, din necesarul Sistemului Energetic Național.

Plata în aplicația un-doi Centru de plăți

Lucrăm constant la îmbunătățirea aplicației, cu scopul de a eficientiza și ușura întreaga experiență de plată.

Acum ai posibilitatea de a efectua plăți și mai rapide pentru furnizorul Hidroelectrica. Tot ce trebuie să faci e să selectezi furnizorul, să introduci date de logare folosite în contul furnizorului și să alegi locația dorită. 

De acum primești facturile automat, direct în aplicație și le plătești un-doi! Poți chiar să setezi plata automată a facturilor, setând o dată prestabilită de tine la care să se efectueze plata, iar astfel factura ta va fi achitată automat, lună de lună, fără ca tu să mai fi nevoit să accesezi aplicația. Economisești timp, scapi de griji și uiți de posibile penalități de întârziere!

Descarcă aplicați un-doi Centru de plăți

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.