Acum plătești și mai ușor pentru furnizorii Avon, Ave Bihor, Tega, ApaCanalSibiu, AquaBis

Cu aplicația un-doi Centru de plăți iți gestionezi rapid si ușor  toate plățile. Îți descarci aplicația și ai 3 modalități ușoare prin care îți poți adăuga facturile în aplicație: prin scanarea codului de bare de pe factură, prin importul facturii din telefon sau prin adăugarea furnizorilor tăi și astfel vei primi automat facturile direct în aplicație, lună de lună.

Realizăm în mod constant integrări cu furnizorii parteneri un-doi astfel încât să eficientizăm întreaga experiență de plată, iar tu să poți primi facturile automat chiar și de la furnizorii regionali sau locali.

Printre noii furnizori pentru care primești acum facturile automat se numără: Avon, Ave Bihor, Tega, ApaCanalSibiu și AquaBis.

Avon

Avon Products, Inc. este o companie de vânzări directe, înființată în anul 1886, în Statele Unite Ale Americii și care este astăzi Avon este o companie de multi-level marketing și este prezentă în peste 135 de țări.

Printre produsele Avon se numără produse de make-up, de îngrijire a tenului, a pielii și a părului, parfumuri, precum și bijuterii. Inițial compania se adresa publicului feminin dar și-a extins oferta și la produse pentru bărbați și pentru copii.

Ave Bihor

AVE Bihor a fost înființată în 2008, având ca obiect principal de activitate colectarea deșeurilor nepericuloase.

Printre obiectivele companiei se numără colectarea deşeurilor menajere de la întreaga populaţie din zonele deservite, implementarea colectării separate a deşeurilor reciclabile atât în mediul urban, cât şi în mediul rural, precum și colectarea şi valorificarea potențialului util din deşeurile din construcţii şi demolări.

Tega

Tega este cea mai mare companie în județul Covasna care gestionează serviciile publice de salubrizare ale deșeurilor municipale.

Scopul companiei este de a asigura un mediu curat și viabil pe teritoriul municipiului Sfântu Gheorghe și a 37 de unități administrativ teritoriale din județul Covasna. Pe lângă colectarea deșeurilor menajere societatea pune accent pe colectarea selectivă a deșeurilor bio, precum și a celor reciclabile.

ApaCanalSibiu

Apă Canal Sibiu este o entitate de tradiție în domeniul serviciilor publice de alimentare cu apă și de canalizare din județul Sibiu, cu o arie de operare ce se întinde în județele Sibiu și Brașov.

În prezent aria de operare a societății „Apă Canal’’ cuprinde 29 de localități cu o populație deservită de peste 290.000 locuitori, fiind formată din: Sibiu, Păltiniș, Cisnădie, Avrig, Mârșa, Racovița, Săliște, Tilișca, Vale, Sibiel, Ocna Sibiului, Șelimbăr, Mohu, Bungard, Șura Mare, Șura Mică, Cristian, Rășinari, Sadu, Poplaca, precum și municipiul Făgăraș, localitățile Beclean, Iași, Săsciori, Săvestreni, Hurez, Luța, Ludișor, Pojorta și Voivodeni, din județul Brașov

AquaBis

AquaBis este principalul furnizor de apă şi servicii de canalizare din judeţul Bistriţa-Năsăud, având ca principale domenii de activitate: captarea, tratarea şi distribuţia apei potabile, colectarea, transportul şi epurarea apei uzate, precum și montarea, reparaţiile şi verificarea contoarelor de apă.

AquaBis își desfăşoară activitatea în șase zone distincte, după cum urmează: Sistemul Bistriţa, Sistemul Bîrgău-Colibiţa, Sistemul Rodna, Sistemul Năsăud, Sistemul Sîngeorz-Băi, Sistemul Beclean.

Plata în aplicația un-doi Centru de plăți

Lucrăm constant pentru a aduce serviciile de plată cât mai aproape de utilizatori, dar și pentru a le eficientiza și ușura întreaga experiență de plată. Anul trecut am dublat numărul de furnizori pentru care îți aducem valoarea de plată direct în aplicație.

Acum ai posibilitatea de a efectua plăți și pentru toți furnizorii prezentați mai sus direct în aplicația mobilă un-doi Centru de plăți. Tot ce ce trebuie să faci e să adaugi furnizorul în lista ta de furnziori, te loghezi cu datele din contul tău de client și gata! Primești facturile automat direct în aplicație, lună de lună. În plus ești notificat cu privire la data scadentă sau de fiecare dată când se emite o factură nouă, poți verifica soldul în timp real și ai acces imediat la istoricul tău de plăți.

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.