Acum primești facturile automat pentru furnizorii Apă Bacău, Apă Prod Deva și Apă Ilfov

Cu aplicația un-doi Centru de plăți iți gestionezi rapid si ușor  toate plățile. Realizăm în mod constant integrări cu furnizorii astfel încât să eficientizăm întreaga experiență de plată, iar tu să poți primi facturile automat chiar și de la furnizorii regionali sau locali. Noii furnizori pentru care primești acum facturile automat sunt  Apă Bacău, Apă Prod Deva și Apă Ilfov.

Plata în aplicația un-doi Centru de plăți

Lucrăm constant pentru a aduce serviciile de plată cât mai aproape de utilizatori, dar și pentru a le eficientiza și ușura întreaga experiență de plată.

Acum ai posibilitatea de a efectua plăți și pentru toți furnizorii de mai sus direct în aplicația mobilă un-doi Centru de plăți. Tot ce ce trebuie să faci e să adaugi furnizorul în lista ta de furnziori, te loghezi cu datele din contul tău de client și gata! Primești facturile automat direct în aplicație, lună de lună. În plus ești notificat cu privire la data scadentă sau de fiecare dată când se emite o factură nouă, poți verifica soldul în timp real și ai acces imediat la istoricul tău de plăți.

Despre Furnizori

Apă Bacău

Compania Regionlp de Apă bacău este operatorul regional de servicii de apă și de canalizare pentru județul Bacău, având misiunea de a răspunde nevoilor de servicii publice de alimentare cu apă și de canalizare a clienților. Are ca obiect principal de activitate captarea, tratarea și distribuția apei iar ca obiecte secundare de activitate producția, transportul și distribuția energiei electrice, colectarea și epurarea apelor uzate, transporturi rutiere de mărfuri și servicii de mutare activități de testări și analize tehnice.

Apă Prod Deva

Compania Apă Prod Deva se ocupă cu furnizarea serviciilor publice de alimentare cu apă și canalizare. Aceasta presupune administrarea bunurilor, activităţilor şi serviciilor aferente sistemului public de captare, tratare şi transport al apei potabile pentru localităţile din Valea Streiului, Valea Mureșului şi Bazinul Crișului, având ca principal obiect de activitate gospodarirea resurselor de apă în sistemul regional Strei-Mureş şi Criş şi furnizarea serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare-epurare în aceeași arie.

Apă Ilfov

Compania are rolul de a asigura atât gestiunea propriu-zisă a serviciului de alimentare cu apă și de canalizare, inclusiv administrarea, funcționarea și exploatarea sistemelor de utilități aferente acestora, cât și de a implementa programe de investiții publice de interes regional, destinate înființării, modernizării și dezvoltării sistemelor publice de alimentare cu apă și de canalizare. Începând cu anul 2009, Apă Ilfov este Operatorul Regional al serviciului public de alimentare cu apă și de canalizare din Județul Ilfov. În prezent, furnizează servicii de apă-canalizare în 22 de localităţi: Pantelimon, Bragadiru, Cornetu, Ciorogârla, Domneşti, Brăneşti, Cernica, Dobroeşti, Baloteşti, Ciolpani, Glina, Tunari, Mogoșoaia, Măgurele, Jilava, Clinceni, Moara Vlăsiei, Grădiștea, Periș, Dragomirești Vale, Vidra și Snagov.

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.