Facem pași spre o lume mai bună alături de Walking Month

Colecționăm minute de mișcare pentru o cauză nobilă!

Echipa un-doi Centru de plăți se implică și în acest an în competiția caritabilă și de promovare a sănătății, Walking Month. Dacă nu ai auzit până acum de acest concept absolut minunat, ei bine, nu putem decât să ne simțim responsabili să îți oferim câteva informații cheie și să te sfătuim să te implici și tu în cadrul edițiilor viitoare. 

Walking Month, așa cum l-am descris anterior, este un concurs caritabil și de promovare a sănătății, care are loc anual în România, Malta, Portugalia, Marea Britanie și Irlanda. Totul a început ca o competiție internă în cadrul Betfair Romania Development, iar din 2015 a fost deschisă întregii comunități și dedicată strângerii de fonduri pentru cauze sociale. Așadar, acest eveniment implica o competiție super prietenoasă, cu un scop principal de a strânge fonduri pentru o cauză nobilă și cu un scop mai larg de a promova activitatea fizică, sănătatea și relațiile interpersonale. 

Ce trebuie să faci? Ei bine, în această competiție, participanții încearcă an de an să își autodepășească limitele, prin stabilirea unui obiectiv sportiv. Altfel spus, mii de oameni încearcă să facă pași cât mai mulți timp de o lună, pentru propria lor sănătate și pentru a strânge fonduri dedicate unei cauze sociale. 

Cauza nobilă de anul acesta este construirea primului loc de joacă incluziv din Cluj-Napoca, în care toți copiii să se poată juca împreună. La momentul actual, orașul nu are niciun loc de joacă accesibil copiilor cu dizabilități, iar inițiativa Walking Month este aceea de-l clădi printr-un proiect al Serviciului de Ajutor Maltez în România, pe un teren oferit de Primăria Cluj-Napoca.

Reprezentanții Walking Month declară că ”locul de joacă este astfel gândit să le ofere siguranță copiilor cu nivel ridicat de anxietate, printr-o delimitare clară, și să ofere conexiune, prin amplasarea aparatelor și legarea lor într-un ansamblu continuu. Echipamentele sunt alese astfel încât copiii cu dizabilități să se bucure pe deplin de parc, iar cei tipici să se joace împreună cu cei cu dizabilități. Leagăne și balansoare special adaptate, tobogane și caruseluri accesibile, ansambluri fără obstacole pentru utilizatorii de scaune rulante vor crea un spațiu de fericire pentru toți. Instrumente muzicale vor permite explorarea unui simt mai puțin exersat în locuri de joacă.” 

Participarea la evenimente care combină sănătatea personală cu contribuțiile la comunitate poate fi o experiență minunată pentru tine și pentru cei din jurul tău. Nu putem decât să te sfătuim să iei în considerare implicarea ta pe viitor, pentru că, negreșit, vei avea șansa de a-ți îmbunătăți starea de sănătate, de a face lucruri bune pentru comunitate și de a crea legături valoroase, cu oameni noi. Cât despre noi, ne bucură nespus implicarea tuturor colegilor noștri și nu putem decât să le urăm ”la cât mai mulți pași!”

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.