Alienstation se alatura portofoliului de parteneri un-doi Centru de plati

Incepand cu luna decembrie, Alienstation, unul dintre principalii provideri de servicii de telecomunicatii din orasul Constanta, se alatura portofoliului de parteneri un-doi Centru de plati.

Serviciile de comunicatii electronice destinate publicului, pe care Alienstation le furnizeaza folosind tehnologii prin fibra optica, precum si tehnologii de tip radio, punct la punct sau punct la multipunct, acopera: Constanta, Port Constanta, Mamaia, Mamaia Sat, Lumina, Navodari, Ovidiu, Palazu, Cumpana, Eforie Nord, Eforie Sud, Techirghiol, Tuzla, Costinesti, Olimp, Neptun, Valu lui Traian, Murfatlar, Siminoc, Nisipari, Castelu, Medgidia.

Prin colaborarea Alienstation – un-doi Centru de plati, clientilor companiei de comunicatii electronice le va fi mult mai simplu sa isi plateasca factura. Procedeul este simplu, sigur si rapid! Prin scanarea codului de bare al facturii si emiterea chitantei, in orice magazin semnalizat un-doi Centru de plati, clientul este scutit de drumuri suplimentare si cozi la ghisee.

Despre un-doi Centru de plati

Sub umbrela Mobile Distribution, din 2005 ne-am specializat în distribuţia de produse preplătite ale principalilor operatori de servicii telecom.

În septembrie 2014, am introdus soluţia “un-doi Centru de plati”, un serviciu isteţ de încasare a facturilor de utilităţi în reţeaua de magazine partenere din toată ţara, la care se adaugă mereu parteneri noi.

Avem şi o listă lungă, care creşte văzând cu ochii, de furnizori bucuroşi să ne accepte plăţile.

Compania se dezvoltă pe o structurăde 5.400 de magazine-partenere din toată ţara, peste 7.000 de terminale şi o experienţăde 10 ani în serviciile de încărcare a cartelelor prepaid pentru toţi operatorii de telefonie mobilă.