Plată factură DIGI (RCS & RDS) – online, direct din aplicația un-doi Centru de plăți

Plătești facturi pentru Digi (RCS&RDS)? Îți oferim o soluție rapidă și sigură prin care să-ți eficientizăm întreaga experiență de plată a facturilor tale. Prin aplicația un-doi Centru de plăți ai posibilitatea de a gestiona rapid și ușor toate plățile, atât pentru cele mai mari companii de servicii de electricitate, gaze naturale sau telefonie din România, cât și pentru furnizorii locali de apă sau salubritate. 

Despre DIGI (RCS & RDS)

Digi (RCS&RDS) este un operator de servicii de telecomunicații de top în Europa, cu operațiuni în România, Spania, Italia, precum și prezență în Portugalia și Belgia, deținătorul uneia dintre cele mai extinse și moderne rețele de fibră optică din regiune. În prezent, compania oferă servicii de televiziune prin cablu și prin satelit de tip DTH, internet fix, servicii de telefonie și date mobile, telefonie fixă.

Grupul DIGI deține și propriul trust media, care include: televiziunea de știri Digi24, patru televiziuni de sport HD, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, care difuzează cele mai importante competiții sportive din România și din lume, prima televiziune ultra-HD din România – DIGI 4K, televiziunea Film Now (Pay-TV), trei televiziuni de documentare, Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile muzicale UTV, Hit Music Channel, Music Channel, posturile de radio Digi FM, PROFM, Dance FM și DIGI24 FM. 

Plată factură DIGI (RCS & RDS) în aplicația de mobil un-doi Centru de plăți

Prin aplicația un-doi Centru de plăți poți achita toate facturile cu cardul, direct de pe telefonul tău mobil. Cum? Simplu! Adaugi furnizorul în aplicație o singură dată și primești automat facturile, lună de lună!


1. Accesează secțiunea Furnizori și apasă butonul ”Adaugă furnizor”

2.Tastează în bara de căutare denumirea furnizorului dorit – Digi (RCS&RDS)

3.Selectează furnizorul și introdu codul tău de client, iar apoi apasă pe butonul „Login”.

*Codul de client îl găsești în partea dreaptă, sus pe factura Digi (RCS&RDS)

4.Vei fi direcționat către site-ul DIGI.ro pentru a-ți da acordul ca facturile tale să fie importate în aplicație. Apasă butonul „Continuă (către site-ul DIGI.ro”).

5.În ecranul DIGI te autentifici prin codul tău de client sau prin introducerea adresei de e-mail și a parolei, după care mergi până în partea de jos a paginii, la secțiunea „Setări plată” și activezi sincronizarea cu aplicația un-doi Centru de plăți.

Dacă butonul din dreapta aplicației un-doi Centru de plăți este albastru, acordul tău a fost înregistrat corect. Apasă pe „Înapoi în aplicație”.

După adăugarea furnizorului, vei primi automat facturile lunare și vei fi notificat cu privire la data scadentă. Astfel, poți plăti toate facturile în același loc, iar experiența de plată va deveni mult mai ușoară. De asemenea, poți plăti factura ta Digi (RCS&RDS) prin scanarea rapidă a codului de bare. Acest proces se realizează simplu, prin selectarea butonului „Scanează factura” din secțiunea „Facturi”.

În plus, poți seta plata automată a facturilor, setând o dată prestabilită de tine la care să se efectueze plata, iar astfel factura ta va fi achitată automat, lună de lună, fără ca tu să mai fi nevoit să accesezi aplicația. Economisești timp pentru tine și scapi de stresul facturilor lunare!

Descarcă aplicația un-doi Centru de plăți

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.