Plătești facturile de utilități cu Apple Pay sau Google Pay

Suntem încântați să anunțăm faptul că plățile efectuate prin intermediul aplicației un-doi Centru de plăți sunt acum mai rapide ca niciodată! Am introdus opțiunea de plată cu Google Pay sau Apple Pay, cele două aplicații care funcționează ca un portofel digital, în care poți încărca toate cardurile bancare pe care le folosești.

Am introdus aceasta nouă funcționalitate pentru ca tu să ai parte de cea mai bună experiență de plată. Indiferent dacă plătești facturi de utilități, reîncarci cartela PrePay, achiziționezi viniete sau închei asigurări, prin aplicația mobilă un-doi Centru de plăți le rezolvi pe toate simplu și rapid, cu ajutorul cardurilor digitale pe care le ai deja configurate în telefonul tău. 

Procesul de plată este același, singura diferență fiind posibilitatea alegerii unei noi metode de plată înainte de confirmarea tranzacției. 

Așadar, tot ce trebuie să faci e să selectezi facturile sau serviciul pe care vrei sa îl plătești, iar în ecranul ”Sumar tranzacții” selectează drept card de plată Apple Pay/Google Pay și plătește. Atât de simplu!

Astfel îți punem la îndemână un mod mai eficient, dar și mai ușor de a achita digital facturile tale. Nu mai e necesar să cauți cardul în diverse locuri sau să introduci manual datele acestuia. Acum finalizezi plățile printr-un singur tap. Economisești timp și scapi de stres!

Descarcă aplicația un-doi Centru de plăți chiar acum

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.