Aqua Nova Harghita – noul furnizor partener un-doi Centru de plati

Aqua Nova Harghita se alatura incepand de azi portofoliului de parteneri furnizori un-doi Centru de plati. Societatea actioneaza in domeniul prestarilor de servicii de apa si canalizare in trei localitati din Romania pe raza a doua judete. In judetul Harghita in orasul Odorheiu Secuiesc care are 40.000 de locuitori si in comuna Zetea care are 4.500 de locuitori, iar in judetul Bihor in orasul Salonta care are 18.000 de locuitori.
Pentru a putea achita contravaloarea serviciilor furnizate de Aqua Nova Harghita, clienții trebuie să se prezinte cu factura la oricare dintre comercianții parteneri un-doi Centru de plati, iar încasarea plății se face extrem de simplu, scanând codul de bare de pe factură
De la inceputul lansarii si pana in prezent, numarul de comercianti care au activ serviciul un-doi Centru de plati a crescut exponential la nivel național. Majoritatea acestora sunt magazine de proximitate cu program prelungit, astfel incat clientii isi pot plati facturile fara probleme dupa iesirea de la serviciu sau in zilele libere ale sfarsitului de saptamana.

http://www.aquanovahr.ro