Asigurarea RCA – 5 motive pentru care să alegi achiziția prin aplicația un-doi Centru de plăți

Cu aplicația un-doi Centru de plăți uiți de grija asigurărilor RCA!

Acum este mai ușor ca niciodată să scapi de problema asigurării RCA, deoarece prin aplicația mobilă un-doi Centru de plăți o poți achiziționa simplu și rapid, având parte, în același timp, de o serie de beneficii pe toate planurile.

Iată 5 dintre motivele pentru care să alegi achiziția asigurării tale RCA prin aplicația un-doi Centru de plăți:

1.Ai acces la asigurare în format electronic, oriunde și oricând

Începând cu anul 2020, asigurarea RCA a devenit valabilă și în format electronic, astfel încât ea poate să fie prezentată direct de pe telefonul mobil.

Prin intermediul aplicației un-doi Centru de plăți, poți să închei sau să reînnoiești rapid asigurări, având la dispoziție zeci de oferte din care să alegi, de la toți asiguratorii importanți din România. Primești automat dovada plății, pe care poti accesa oricând din aplicație sau de pe adresa ta de e-mail, iar astfel, nu va mai fi necesar să îți faci griji pentru asigurarea fizică.

2.Poți achiziționa asigurări RCA pe 1, 6 sau 12 luni

Perioada pe care se poate încheia un RCA este cuprinsă între 1 lună și 12 luni. De obicei, se poate încheia asigurarea RCA doar pentru 1 lună numai pentru obținerea numerelor provizorii, dacă posesorului autoturismului i s-a eliberat un certificat provizoriu de circulație pentru respectivul autoturism. În mod general, asigurarea RCA se încheie pe o perioadă de 6 luni sau 12 luni.

În aplicația un-doi Centru de plăți, poți achiziționa o poliță pentru oricare dintre cele 3 variante, alegerea fiind doar a ta!

3. Alegi asigurarea RCA cea mai potrivită nevoilor tale!

În România sunt aproximativ 10 asiguratori avizați să emită polițe RCA, iar tarifele/primele de asigurare diferă între acești asiguratori. Pentru a stabili care dintre asiguratori este mai potrivit nevoilor tale, recomandat este să analizezi cu atenție ofertele acestora. Valoarea polițelor de asigurare pentru RCA este influențată de: vârsta șoferului, tipul și marca autovehiculului, cilindree. Unii asiguratori iau în considerare și judetul sau localitatea în care locuiește șoferul autovehiculului, existând statistici ale zonelor cu accidente frecvente, deci risc ridicat pentru asigurator.

În aplicația un-doi Centru de plăți, ai la dispoziție o listă cu cei mai importanți asiguratori din România, astfel încât tu să îl poți alege pe cel mai potrivit nevoilor tale.  Înainte de achiziționarea unei polițe, vă recomandăm să studiați cu atenție pagubele care sunt acoperite de către fiecare asigurator.

4. Primești notificări automate

De asemenea, alegând să achiziționezi asigurarea RCA prin intermediul aplicației mobile un-doi Centru de plăți eviți penalizări sau amenzi, deoarece o să primești notificări automate privind expirarea RCA-ului, având posibilitatea de a-l reînnoi pe loc!

În plus, poți achiziționa atât asigurarea RCA, cât și rovinieta sau vinieta de care ai nevoie, din același loc și le ai acces centralizaqt la ele. Astfel, în cazul în care o să ai nevoie de ele, le găsești pe amândouă rapid și ușor!

5. Economisești timp prețios

Alegând să efectuezi plata asigurării RCA prin aplicația un-doi Centru de plăți:

– Nu trebuie să te deplasezi, căci poți efectua plata din confortul casei tale, de la birou sau oriunde te-ai afla

– Nu depinzi de o oră anume, plata poate fi efectuată 24/24

– Procesul de adăugare a datelor mașinii tale în aplicația mobilă un-doi Centru de plăți necesită efectuat o singură dată, ceea ce înseamnă că în momentul în care dorești să îți reînnoiești asigurarea RCA, datele vor fi deja salvate în aplicație, iar câmpurile se vor completa automat.

Simplu și mereu la îndemână!

*Poți afla multe informații despre asigurarea RCA, dar și despre pașii de plată a asigurării în magazinele partenere din întreaga țară, din articolul Asigurarea RCA – rapid, direct din aplicația un-doi Centru de plăți.

*Dacă ești interesat care sunt cei mai importanți aisguratori RCA din România și vrei să afli mai multe detalii despre aceștia, îți punem la dispoziție articolul de blog 👉   https://www.un-doi.ro/asigurarea-rca-in-romania-ce-optiuni-ai

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.