Cum poți să achiți în doar 2 minute toate facturile pe o lună – ușor și rapid, direct din confortul casei tale

Aplicația un-doi Centru de plăți te scapă de grija facturilor! Instalezi aplicația pe telefonul tău mobil, din App Store, Google Play sau App Gallery, îți adaugi conturile furnizorilor tăi și primești toate facturile automat, direct în aplicație. Poți plăti rapid facturile și prin scanarea codului de bare sau prin introducerea codului de client.
Pentru ca lucrurile să fie din ce în ce mai simple în viitor și să economisești timp, poți să sincronizezi contul pentru furnizorii tăi direct în aplicația un-doi Centru de plăți și să adaugi datele de logare. Astfel vei avea toți furnizorii sincronizați și o să ai și ai acces centralizat la toate informațiile importante: facturi emise, scadențe, istoric plăți, etc.

1. Apeși butonul ”Furnizori” din ecranul principal.

2. Selectezi butonul ”Adaugă furnizori” și vei fi direcționat către pagina de search a furnizorilor.

3. În bara de căutare începi să tastezi numele furnizorului căutat (de exemplu: Electrica Furnizare S.A). Rezultatele vor apărea direct sub bara de căutare.

4. Selectezi furnizorul și alegi una dintre cele 2 opțiuni:

a. Te loghezi în contul tău de la furnizori.
b. Creezi un cont pe site-ul furnizorului.

Astfel, în funcție de ce opțiune vei alege, trebuie să procedezi astfel: în ecranul de logare introduci numele de utilizator și parola ta din contul tău existent de la furnizor și selectezi butonul ”Continuă” sau poți opta pentru posibilitatea de creeare a unui cont nou pe site-ul furnizorului, în cazul in care nu ai deja unul și vei fi direcționat direct către formularul de înregistrare.

5. Pentru a selecta locațiile de consum la care vrei să adaugi furnizorul trebuie să te întorci la ecranul principal și să selectezi butonul ”Locații”. Poți alege un nume și un simbol pentru fiecare locație.

6. Apasă pe butonul ”Finalizare” după ce ai selectat toate locațiile pentru respectivul furnizor.

Astfel vei primi automat toate facturile direct în aplicație. Simbolul verde de ”Sincronizat” ilustrează furnizorii pentru care facturile îți vor fi aduse automat.

În plus, nu mai trebuie să pierzi timpul gestionând separat conturi și plăți pentru fiecare furnizor de servicii în parte. Le plătești pe toate, simplu și rapid, din același loc. Poți să îți adaugi în aplicație oricâte locații, să alegi un nume și un simbol reprezentativ pentru fiecare locație, setezi furnizorii aferenți și gata! Indiferent că vrei să plătești facturi pentru acasă, birou, casa de vacanță, părinți sau copii cu un-doi Centru de plăți le gestionezi rapid pe toate.

După ce ai adăugat toți furnizorii tăi, facturile îți vor fi aduse automat pe ecranul principal, în secțiunea ”Plătește”. Le poți selecta rapid și le plătești cât ai zice un-doi.

Simplu și rapid, dintr-un singur loc!

Descoperă aplicația un-doi Centru de plăți

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.