iconita roviniete

Viniete

În magazinele partenere și în aplicația de mobil un-doi Centru de plăți, ai posibilitatea să cumperi roviniete pentru toate tipurile de autovehicule, simplu și rapid. 

De asemenea, am introdus și opțiunea de a cumpăra viniete pentru Ungaria în aplicația un-doi Centru de plăți. În Ungaria, vinietele sunt necesare pentru utilizarea autostrăzilor. Atunci când urmează să călătorești în Ungaria, te poți pregăti din timp cu vinieta necesară, achiziționând-o dintr-un magazin partener un-doi Centru de plăți. Sau poți cumpăra vinieta pentru Ungaria direct din aplicația un-doi Centru de plăți, rapid și în siguranță.

Roviniete

Serviciu disponibil in:

Rovinieta, sau taxa de drum, este o taxă plătită de șoferi pentru a avea dreptul de a circula pe rețeaua de drumuri naționale din afara orașelor, sau în intravilanul reședințelor de județ și municipiilor. Rovinieta trebuie plătită în cazul oricărui vehicul care circulă pe drumurile naționale din România, indiferent dacă autovehiculul este înmatriculat pe teritoriul României sau în alte state, și indiferent dacă șoferul are reședința în România.
Acest lucru înseamnă că de fiecare dată când părăsești localitatea la volanul mașinii, trebuie să deții o rovinietă valabilă pentru vehiculul cu care călătorești. Prin vehicul se înțelege orice autovehicul rutier înmatriculat, cu cel puțin două axe.
Suma pe care trebuie să o plătești pentru rovinieta se calculează diferit în funcție de tipul autoturismului. Când plătești rovinieta, ai la dispoziție mai multe perioade de valabilitate din care poți alege: 1 zi, 7 zile, 30 de zile, 90 de zile sau 12 luni.
Vezi mai multe
 

Viniete Ungaria

Serviciu disponibil în:
Aplicația un-doi

E-Matrica – este o taxă plătită de șoferi pentru a avea dreptul de a utiliza rețeaua de autostrăzi din Ungaria. Este important de știut că achiziționarea E-Matrica trebuie făcută înainte sau cel târziu la 60 de minute de a intra pe autostrada. Valoarea pe care trebuie să o plătești se calculează în funcție de tipul autovehiculului și de perioada de valabilitate.
Vezi mai multe
 
Taxa de pod
Serviciu disponibil in:
Magazine partenere

Taxa de trecere (parcurgerea, o singură dată, într-un sens) a podului Fetești Cernavodă trebuie achitată de șoferi cel târziu înainte de ora 24.00 a zilei următoare a traversarii podului. O taxă de pod achitată și neutilizata timp de 12 luni își pierde valabilitatea. La fel ca și în cazul rovinietelor, taxa de trecerea a podului variază în funcție de tipul vehiculului.

Vezi mai multe
 

Descoperă aplicația un-doi Centru de plăți

 
 

Alte servicii

Încărcare
electronică
Asigurări
Transfer bani
Plăți facturi
Divertisment
Monedă
electronică
Cartele SIM
cu număr
Taxe &
Impozite