Viniete Ungaria

Serviciu disponibil in:

În Ungaria, vinietele sunt necesare pentru utilizarea autostrăzilor. Atunci când urmează să călătorești în Ungaria, te poți pregăti din timp cu vinieta necesară, achiziționând-o dintr-un magazin partener un-doi Centru de plăți.

Vinieta Ungaria sau E-Matrica – este o taxă plătită de șoferi pentru a avea dreptul de a utiliza rețeaua de autostrăzi din Ungaria. Este important de știut că achiziționarea vinietei de Ungaria trebuie făcută înainte sau cel târziu la 60 de minute de a intra pe autostradă. Valoarea pe care trebuie să o plătești pentru vinieta de Ungaria se calculează în funcție de tipul autovehiculului și de perioada de valabilitate.

Plata vinietei de Ungaria in functie de categoriile de autovehicule
Suma pe care trebuie să o plătiți pentru vinietă Ungaria se calculează în funcție de tipul autoturismului și de perioada aleasă.

Categorii de vehicule
D1M – Motociclete
D1 – Motociclete / Autoturisme pentru până la 7 persoane cu masa maximă autorizată de 3,5 tone și remorcile acestora
D2 – Toate autovehiculele care nu aparțin altei categorii de vehicule
B2 – Autobus
U – Remorci ale vehiculelor din categoriile de vehicule D2 și B2

Vinieta Ungaria – perioade de valabilitate disponibile în funcție de tipul autovehiculului


Valabilitatea vinietei de Ungaria se poate verifica oricând, pe orice traseu, fără a opri vehiculul. Păstrează chitanța (sau în cazul în care cumpărați online, e-mailul care conține numărul ID al vinietei de Ungaria) pe timpul valabilității și termen de 2 ani de la expirare.

Utilizarea autostrăzilor fără plata vinietei de Ungaria
În cazul în care în Ungaria la verificarea vehiculului acesta nu posedă vinietă valabilă, conducătorul va fi obligat să plătească o suprataxă, conform categoriei în care se include vehiculul verificat.

Serviciu Viniete Ungaria este oferit prin parteneriat cu:

Descoperă aplicația un-doi Centru de plăți

 
 

Alte servicii

Încărcare
electronică
Asigurări
Transfer bani
Plăți facturi
Divertisment
Monedă
electronică
Cartele SIM
cu număr
Taxe &
Impozite