Taxa de pod Fetești – Cernavodă

Serviciu disponibil in:

Magazine partenere

Taxa de pod
Taxa de pod sau taxa de trecere (parcurgerea, o singură dată, într-un sens) a podului Fetești – Cernavodă trebuie achitată de șoferi cel târziu înainte de ora 24.00 a zilei următoare a traversarii podului. O taxă de pod achitată și neutilizata timp de 12 luni își pierde valabilitatea. La fel ca și în cazul rovinietelor, taxa de trecerea a podului Fetești-Cernavodă variază în funcție de tipul vehiculului.

Procesul de plată a taxei de pod Fetești este extrem de simplu și de rapid. Trebuie doar să vizitezi cel mai apropiat magazin semnalizat un-doi Centru de plăți și să urmezi pașii descriși mai jos:

– Comunici personalului din magazin:
• numărul de înmatriculare al vehiculului așa cum este înscris în certificatul de înmatriculare
• numărul de identificare al vehiculului (seria de șasiu)
• tipul vehiculului
– În urma furnizării datelor, personalul magazinului va elibera un document, denumit „copie partener”, în vederea verificării corectitudinii datelor înscrise și certificării, prin semnătura, a corectitudinii acestora
– În cazul în care observați că datele înscrise nu sunt conforme cu cele solicitate, returnezi personalului magazinului copia partener nesemnată și ceri eliberarea unui nou document, în conformitate cu cele solicitate. În această situație, personalul magazinului este obligat să emită un nou document „copie partener”.
– În situația în care datele înscrise în „copie partener” sunt conforme cu cele solicitate, trebuie să semnezi acest document, personalul magazinului urmând a îți înmâna exemplarul „copie client” a taxei de pod, document care atestă înregistrarea plății în baza de date.

Gaseste cel mai apropiat magazin partener un-doi Centru de plati aici.

Descoperă aplicația un-doi Centru de plăți

 
 

Alte servicii

Încărcare
electronică
Asigurări
Transfer bani
Plăți facturi
Divertisment
Monedă
electronică
Cartele SIM
cu număr
Taxe &
Impozite