Plata prin Flexepin, disponibilă pentru prima oară, în România, prin un-doi Centru de plăți

un-doi Centru de plati anunță disponibilitatea, pentru prima oară pe piața din România, a unei noi modalități de plată online, voucher-ul prepaid Flexepin. Prin intermediul acestui voucher, clienții pot realiza plăți mai rapid și mai sigur, în comparație cu folosirea cardului personal. Utilizarea voucher-ului Flexepin elimină riscul de expunere a identității clientului și a datelor conturilor bancare personale în momentul în care acesta face o plată online.

  • Voucher-ul Flexepin este disponibil, începând de astăzi, în toate cele 7500 de magazine partenere ale un-doi Centru de plăți
  • Prin intermediul acestui voucher, clienții pot realiza plăți online mai rapid și mai sigur
  • Site-urile de tranzacționare a monedelor crypto (Coinsquare, QuickBT, Quadriga sau MyBTC) acceptă, plata cu vocherele Flexepin emise in Romania

Pe lângă siguranța oferită clienților, plata cu voucherele Flexepin este acceptată de multe platforme de tranzacționare a cryptomonedelor, cum sunt Bitcoin, Quadriga, MyBTC, Coinsquare și QuickBT, care au implementat măsurile tehnice necesare pentru folosirea acestei metode de plată. Mai mult, prin utilizarea acestui voucher prepaid, clienții au la dispoziție o serie de beneficii, cum sunt comisioanele avantajoase de tranzacționare sau confirmarea instant a plății, comparativ cu transferul bancar care poate dura până la trei zile.

În plus față de achiziționarea de cryptomonede, clienții vor putea cumpăra produse de la diferiți comercianți online, își vor putea plăti facturile la furnizorii de internet și electricitate sau vor avea posibilitatea să plătească pentru accesul în platforme de gaming virtual. Voucher-ul Flexepin are o perioadă de valabilitate de un andin momentul achiziționării din magazinele partenere ale un-doi Centru de plăți, iar după această perioadă valoarea lui scade gradual, în fiecare lună.

Ne bucurăm, astfel, să le putem oferi românilor, pentru prima oară, posibilitatea de a cumpăra voucher-ul Flexepin, una dintre cele mai sigure modalități de tranzacții online. Clienții pot foarte ușor să găsească magazinele partenere un-doi de unde pot cumpăra voucher-ul prepaid Flexepin, prin accesarea platformei www.un-doi.ro/magazine și introducerea localității în care se află”, a declarat Călin Chira, Director Vânzări  al un-doi Centru de plăți.

Voucher-ul Flexepin este disponibil, începând de astăzi, în toate cele 7500 de magazine partenere ale un-doi Centru de plăți.

Despre un-doi Centru de plati

Din 2004 ne-am specializat in distributia de produse preplatite ale principalilor operatori de servicii telecom, drum care a culminat in septembrie 2014 cu lansarea un-doi Centru de plati – un serviciu istet de incasare a facturilor de utilitati in magazinele partenere din toata tara, la care se adauga mereu altele noi.

Compania se dezvolta pe o structura de peste 5.500 de parteneri din toata tara, cu peste 7.500 de  magazine si o experienta de peste 10 ani in serviciile de incarcare a cartelelor prepaid pentru toti operatorii de telefonie mobila.

In portofoliul de furnizori se numara: Electrica Furnizare, E.On, Orange, Vodafone, RCS-RDS, UPC, Enel, GDF Suez, SEA Complet, Aquatim, Harviz, Nobel, Focussat, PaySafeCard, la care se adauga mereu altii noi.