Rosal Grup se alatura portofoliului de parteneri un-doi Centru de plati

Incepand din luna aprilie a anului 2020, clientii Rosal primesc o veste buna. Acum, pot plati facturile emise de operatorul de salubritate in magazinele semnalizate un-doi Centru de plati, simplu si rapid. Rosal este una dintre companiile de top pe sectorul de salubrizare, la nivelul intregii tari.

Cu experienta de aproape 30 de ani, Rosal Grup este o companie de prestigiu, specializata in oferirea serviciilor de salubrizare stradala, menajera si deszapezire. Pentru a contribui din plin la protejarea mediului inconjurator, compania de origine clujeana activeaza si pe planul colectarii si valorificarii deseurilor reciclabile.

Parteneriatul cu un-doi Centrul de plati vine in avantajul clientilor din Bucuresti, Ploiesti, Boldesti Scaieni, Valea Doftanei – Prahova, Urziceni, Popesti-Leordeni, Giurgiu si, bineinteles, Cluj-Napoca. Acestia pot plati factura simplu si rapid, prin prezentarea acesteia la casa de marcat a magazinului de proximitatate semnalizat un-doi Centru de plati, unde isi fac cumparaturile uzuale. Plata se face in trei pasi, fara comision si timp de asteptare indelungat:

  1. Operatorul casei de marcat scaneaza codul de bare de pe factura
  2. Clientul ofera suma de bani aferenta in numerar
  3. Operatorul elibereaza si inmaneaza clientului chitanta.

Astfel, clientii pot uita de grija orarului casieriilor si pot plati facturile chiar si in weekend, avand in vedere ca magazinele de proximitate au, de cele mai multe ori, program de functionare extins.

Mobile Distribution, prezentă în piaţă sub brandul un-doi Centru de plăţi, este activă pe piaţa românească încă din anul 2005. Din 2005, este specializată în distribuţia de produse preplătite ale principalilor operatori de servicii telecom, devenind rapid unul dintre liderii pieţei de profil. În septembrie 2014, se implementează proiectul un-doi Centru de plăţi, un serviciu eficient de încasare a facturilor de servicii şi utilităţi, prin reţeaua de peste 8.500 de magazine partenere din toată ţara.

Proiectului i s-au adăugat, de-a lungul timpului, mai mulţi parteneri, iar lista continuă să crească. Produsele şi serviciile prezente în portofoliu sunt următoarele:

Încasări de facturi de servicii şi utilităţi,

Încasare rate şi poliţe de asigurare

Încărcare electronică,

Rovinietă

Asigurări

Transfer de bani

 

Lista completa a magazinelor partenere un-doi Centru de plati poate fi consultata aici.