Societatea de salubrizare BRAI CATA se alatura portofoliului un-doi Centru de plati

Pentru ca isi doreste sa vina in sprijinul clientilor sai, compania de salubrizare BRAI CATA pune la dispozitia acestora posibilitatea de a plati factura de salubrizare la magazinul semnalizat un-doi Centru de plati din proximitate.

BRAI CATA este o societate infiintata in anul 2000, cu capital roman si italian. De-a lungul timpului, si-a extins atat aria de acoperire, cat si serviciile oferite, fiind una dintre cele mai dedicate companii romanesti ce se ocupa cu salubrizarea, reciclarea deseurilor si ingrijirea stradala. Pentru ca isi doreste minimizarea deseurilor depozitate, s-a perfectionat in reciclare responsabila, contribuind astfel la protejarea mediului.

In momentul de fata, compania BRAI CATA activeaza in Ilfov, Hunedoara, Braila, Timis, Caras-Severin, Brasov si Valcea, dar are in vedere  acoperirea unei arii tot mai mari.

Clientii acestei companii pot plati factura rapid, usor si fara comision, prin prezentarea acesteia la magazinul de proximitate semnalizat un-doi Centru de plati. Reteaua de magazine poate fi consultata prin intermediul site-ului un-doi.