un-doi Centru de plăți intră în parteneriat cu Apa Nova București și permite plata în magazinele partenere, dar și în aplicație a serviciilor de apă și canalizare pentru peste 2 milioane de bucureșteni

Cluj-Napoca, 20.06.2022 un-doi Centru de plăți, soluția de plăți de facturi, încărcare PrePay, asigurări, taxe și viniete dezvoltată de Mobile Distribution, intră în parteneriat cu Apa Nova București, cel mai mare furnizor de servicii de apă și canalizare din România.

În urma parteneriatului, locuitorii Capitalei pot achita facturile Apa Nova București  în rețeaua de magazine partenere un-doi Centru de plăți, prezente în toate cele 6 sectoare. De asemenea, plata facturilor Apa Nova se poate realiza și online, prin aplicația un-doi Centru de plăți. Utilizatorii aplicației pot scana în aplicație codul de bare de pe factura Apa Nova, se returnează automat suma de plată, iar plata se face rapid și în siguranță.

Pentru plățile efectuate prin intermediul aplicației un-doi Centru de plăți sau în magazinele partenere, utilizatorii vor primi o chitanță cu detaliile tranzacției: data, ora, suma achitată și numele furnizorului.

Aplicația un-doi Centru de plăți, lansată în luna decembrie 2020, poate fi descărcată atât pe dispozitivele Android (inclusiv AppGallery), cât și pe iOS și are deja peste 100.000 de utilizatori care pot plăti online, cu cardul, facturile de utilități de la toți furnizorii importanți de utilități din România, naționali, regionali sau chiar locali. Peste 90% din facturile de utilități emise în România pot fi achitate prin un-doi Centru de plăți.

Astfel, într-un singur loc, folosind o singură aplicație, utilizatorii pot:

-să plătească toate facturile la utilități;

-să reîncarce cartela PrePay la orice operator telecom;

-să încheie asigurări RCA sau să cumpere viniete pentru România și Ungaria;

-să achite taxele pentru permisul auto și pentru certificatul de înmatriculare;

-să păstreze toate documentele importante într-un singur loc, la îndemână;

-să achite taxele și impozitele locale (pentru locuitorii Sectorului 5 al Capitalei).

Prin un-doi Centru de plăți au fost realizate, în 2021, peste 36 de milioane de tranzacții de plăți de facturi, reîncărcare PrePay, asigurări și viniete, atât în cele peste 10.000 de magazinele partenere deschise în peste 2.600 de localități urbane și rurale din întreaga țară, cât și direct în aplicația de mobil un-doi Centru de plăți.

Costul mediu lunar cu serviciile de apă și canalizare în gospodăriile din România a fost, în 2021,  de 79 de lei, în creștere cu aproape 7% față de anul anterior.

Despre un-doi Centru de plăți

un-doi Centru de plăți este o soluție lansată de Mobile Distribution, companie prezentă pe piață din 1997. Din 2005, compania s-a specializat în distribuția de cartele PrePay ale principalilor operatori de servicii telecom, iar în 2014 Mobile Distribution a introdus soluția un-doi Centru de plăți, un serviciu isteț de încasare a facturilor de utilități prin rețeaua de magazine partenere din toată țara, rețea care a ajuns în prezent la un număr de peste 10.000, la care se adaugă mereu locații noi. În 2020, un-doi Centru de plăți a lansat aplicația de mobil. Astăzi, un-doi Centru de plăți este o soluție completă de plată atât offline, cât și online, care facilitează plățile de facturi către toți furnizorii importanți de utilități naționali, regionali sau chiar locali, dar și serviciile de încărcare PrePay, asigurări, viniete sau plata de taxe. Printre furnizorii parteneri ai un-doi Centru de plăți se numără: Electrica, E.ON, Vodafone, Orange, DIGI, Enel, Telekom, Engie, CEZ, Loteria Română și mulți alții.

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.