Abonament Asistență Rutieră – acum prin un-doi Centru de plăți

Circuli des cu mașina, atât în oraș, cât și pe distanțe lungi? Avem o veste bună pentru tine!

Acum ai posibilitatea de a achiziționa Abonamentul de Asistență Rutieră prin intermediul celor peste 10.000 locații partenere un-doi Centru de plăți din întreaga țară și în curând prin intermediul aplicației mobile!

Astfel îți oferim o soluție sigură, care te scapă de grija gestionării unor eventuale evenimente rutiere neprevăzute, care nu îți sunt acoperite de asigurarea auto. Așadar, prin abonamentul de Asistență Rutieră poți să circuli fără griji, iar în caz de defecțiune tehnică, pană sau alte avarii, ai asigurată asistența la locul evenimentului sau tractarea mașinii.

Despre Abonamentul de Asistență Rutieră

Abonamentul de Asistenta Rutieră furnizează servicii de asistență în caz de avarii si accidente, la cerere, tuturor vehiculelor imobilizate ca urmare a unui eveniment rutier, dacă se află în perioada de valabilitate a abonamentului.

Vino în unul din magazinele partenere un-doi Centru de plăți, achiziționează abonamentul și beneficiezi de următoarele servicii asigurate:

1. Tractarea autovehiculului imobilizat în limita maximă de 200 km parcurși de echipajul de tractare / eveniment – dacă autoturismul nu poate fi depanat/reparat la locul evenimentului rutier, abonamentul vă asigură tractarea autoturismului imobilizat către cel mai apropiat Atelier reparator.
Societatea de asistență va organiza tractarea autoturismului pe costurile proprii în limita maximă de 200 km parcurși de echipajul de tractare / eveniment rutier.

2.Depanarea/repararea autovehiculului imobilizat la locul evenimentului rutier cu cea mai apropiată echipă din rețea – abonamentul de Asistență rutieră vă asigură deplasarea unei echipe de intervenție pentru remedierea în traseu a următoarelor situații: pană de pneu, baterie descărcată, lipsă de combustibil, defecțiuni electrice sau mecanice minore.

3. Service roți – ai asigurată depanarea la locul incidentului, iar în caz de defecțiuni la roti, iar dacă intervenția nu este posibilă, beneficiezi de transportul automobilului.

4. Asistență alimentare greșită – abonamentul îți oferă asistentă telefonică gratuită și îndrumare în situația alimentării greșite a autovehiculului.

5. Serviciu 24/7 – te bucuri non-stop de beneficiile oferite de abonamentul de Asistență rutieră, având posibilitatea de a apela oricând ai nevoie.

Costul si valabilitatea abonamentului

Costul abonamentului de Asistență rutieră este de 29 RON, exclusiv pentru autoturismele din România, pe perioadă fixă de 12 luni.

Simplu și mereu la îndemână, cu un-doi Centru de plăți!

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.