iconita telefonie

Încărcare electronică și SIM-uri

Serviciu disponibil în:


un-doi Centru de plăți este partener cu toți operatorii de servicii de telefonie din România. Optând pentru serviciile de telefonie mobilă prepay, tu deții controlul, nu ai abonament sau facturi de plătit. Achiziționezi o cartelă SIM care va conține numărul tău de telefon, urmezi instrucțiunile de activare și beneficiezi de minute și trafic de internet incluse.
În magazinele un-doi Centru de plăți din întreaga țară îți oferim servicii de reîncărcare electronică a cartelei prepay, direct pe numărul de telefon sau prin cod de reîncărcare, dar și posibilitatea de a achizitiona cartele SIM cu număr pentru toți operatorii.
De asemenea, utilizatorii de servicii de televiziune DTH (Direct to Home), au posibilitatea să-și achiziționeze voucherele de reîncărcare a conturilor prin un-doi Centru de plăți.

Serviciile de încărcare electronică sunt disponibile acum și în aplicația un-doi Centru de plăți, rapid, ușor și în siguranță. Introduci sau selectezi din agenda telefonului numărul pe care vrei sa îl încarci (sau seria receiverului pentru serviciile preplătite de televiziune), alegi opțiunea dorită și beneficiezi de prețuri avantajoase.

Operatori:

  • Orange

  • Vodafone

  • Telekom

  • Focus Sat

  • Nobel

Descoperă aplicația un-doi Centru de plăți

 

Alte servicii

Încărcare
electronică
Asigurări
Transfer bani
Viniete
Divertisment
Monedă
electronică
Cartele SIM
cu număr
Taxe &
Impozite