Acum poti plati factura Ecoaqua SA Calarasi la comerciantii parteneri un-doi Centru de plati

Ecoaqua S.A. Calarasi a fost creata in anul 2004 ca Operator Regional de apa si canalizare in judetele Calarasi si Ialomita. ECOAQUA SA urmăreşte ca prin performantele sale operationale si financiare sa asigure cresterea gradului de acces al populatiei din aria de operare la aceste servicii, avand ca obiectiv cresterea calitatii serviciilor si asigurarea conditiilor satisfacerii cerintelor clienţilor proprii.
Acum plata facturilor emise de Ecoaqua Calarasi devine simpla si rapida odata cu demararea colaborarii societatii cu un-doi Centru de plati. In magazinele de proximitate semnalizate un-doi Centru de plati, prin scanarea codului de bare al facturii si achitarea acesteia, clientii sunt scutiti de un drum suplimentar si de cozile de la ghisee.

Colaborarea cu un-doi Centru de plati aduce beneficii importante consumatorilor care isi vor putea achita facturile la magazinele semnalizate “un-doi Centru de plati “ rapid si sigur.

Un-doi Centru de plăți este prezent in peste 7 500 de magazine din toata tara, care pot fi localizate foarte usor prin intermediul site-ului http://www.un-doi.ro/.