Alege serviciile Netflix in orice magazin semnalizat un-doi Centru de plati

Pasionatii de filme si seriale se pot bucura de o veste buna. Isi pot achizitiona carduri pentru conturile Netflix de la orice magazin semnalizat un-doi Centru de plati, uitand astfel de grija platilor on-line. Valorile cardurilor care se pot achizitiona sunt de  15, 25 sau 50 euro, si se valorifica simplu si rapid folosind PIN-ul primit pe email in sectiunea de de plata a abonamentului din contul utilizatorului.

Netflix este o platforma on-line de redare a filmelor, serialelor si documentarelor, fara grija reclamelor obositoare, a limitei de vizualizari sau a orarului de difuzare. Ofera trei variante de planuri platite, ce difera in functie de numarul de utilizatori si de calitatea redarii: Minim  – 1 dispozitiv si rezolutie standard, cost 7 ,99 euro; Standard – 2 dispozitive si rezolutie HD, cost 9.99 euro  si  Premium – 4 dispozitive si rezolutie HD/Ultra HD, cost 11.99 euro. Continutul este disponibil in peste 190 de tari, iar accesul la continutul media se face instant. Mai mult, ofera si posibilitatea de a descarca serialele sau filmele, pentru a putea fi vizualizate si atunci cand conexiunea de internet este slaba sau lipseste. Filmele, serialele sau documentarele pot fi vizualizate atat pe mobil, cat si pe tableta, laptop sau televizor inteligent, prin aplicatia dedicata sau direct in browser.

Cardurile pentru contul de Netflix pot fi obtinute simplu si rapid, prin solicitarea acestora la casa de marcat a magazinelor semnalizate un-doi Centru de plati.

Locatiile magazinelor pot fi consultate aici.