Ave Bihor imbogateste lista furnizorilor parteneri un-doi Centru de plati

Abonatii companiei de salubritate AVE Bihor au posibilitatea sa isi plateasca facturile comod si rapid, fara niciun comision, prin cele doua canala de plata: in numerar prin magazinele partenere sau cu cardul prin aplicatia in-doi Centru de plati.

Locuitorii judetului Bihor din orasele si comunele in care furnizorul AVE Bihor isi desfasoara activitatea, au la dispozitie peste 150 de magazine de proximitate in care isi pot achita facturile in numerar si fara comision, impreuna cu cele de gaz, curent, telefon sau internet. Lista completa a magazinelor o gasiti aici.

Procesul de plata este rapid si sigur, dupa scanarea codului de bara de pe factura de catre personalul de vanzari din magazin, se va emite o chitanta care continue toate detaliile platii.

Aplicatia un-doi Centru de plati reprezinta solutia perfecta pentru cei care doresc sa efectueze platile cu cardul. Prin scanarea codului de bare cu camera telefonului, aplicatia va recunoaste in mod automat furnizorul de utilitati AVE Bihor si detaliile de plata de pe factura. Aplicatia se poate descarca de aici.

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.