Clientii CUP Salubritate Focsani isi pot plati de acum facturile si la comerciantii parteneri un-doi Centru de Plati

Clientii CUP Salubritate Focsani – companie prestatoare de servicii de salubritate, companie reprezentativa a administratiei publice locale – pot plati de acum facturile la comerciantii parteneri un-doi Centru de plati.

CUP-SALUBRITATE S.A. a fost infintata in anul 2009, domeniul principal de activitate al societatii este colectarea deseurilor nepericuloase. In calitate de operator al serviciului public de salubritate menajera in municipiul Focsani asigura prestarea serviciilor de colectare, transport si depozitare controlata a deseurilor menajere si acelor asimilate, inclusiv a deseurilor periculoase din deseurile menajere, catre toate categoriile de utilizatori: populatie, persoane juridice( institutii publice, agenti economici, asociatii, fundatii, etc.).

In cadrul activitatii de salubritate menajera, se realizeaza sortarea deseurilor municipale atat la utilizator (preluarea deseurilor precolectate selective) cat si la Statia de Sortare a societatii, in scopul reciclarii deseurilor susceptibile de repunere in circuitul industrial.

Plata facturilor emise de CUP Salubritate Focsani devine simpla si rapida odata cu demararea colaborarii societatii cu un-doi Centru de plati. In magazinele de proximitate semnalizate un-doi Centru de plati, prin scanarea codului de bare al facturii si achitarea acesteia, clientii sunt scutiti de un drum suplimentar si de cozile de la ghisee.