Clientii Telekom Romania Communications pot achita acum facturile si prin serviciul un-doi Centru de plati

Portofoliul de operatori de servicii de telecomunicaţii pentru care magazinele cu sigla un-doi Centru de plati încasează facturi a crescut odată cu semnarea unui parteneriat cu Telekom Romania Communications. Acum, serviciul un-doi Centru de plati oferă posibilitatea de încasare a facturilor pentru cinci operatori de servicii de telecomunicaţii naționali, precum și pentru aproape 30 de furnizori de utilități din România.

Pentru a putea achita contravaloarea serviciilor de telefonie fixă, internet și/sau TV furnizate de Telekom Romania Communications, clienții trebuie să se prezinte cu factura la oricare dintre comercianții parteneri ai serviciului un-doi Centru de plati, iar încasarea plății se face extrem de simplu, scanând codul de bare de pe factură.

„Ne bucurăm că unul dintre cei mai importanți operatori din România a ales să ne devină partener și să le ofere clienților posibilitatea de a-și achita facturile simplu și rapid, prin intermediul serviciului un-doi Centru de plati”, a spus Călin Chira, Director de Vânzări al un-doi Centru de plati.

Pe lângă Telekom Romania Communications, în momentul de față, portofoliul de furnizori de servicii de telecomunicaţii parteneri ai un-doi Centru de plati mai include și Orange, Vodafone, RCS-RDS și UPC.

„Odată cu mărirea numărului de parteneri pentru care încasăm facturi, estimăm că ritmul de creștere a numărului de magazine partenere va spori și el, astfel că până la sfârșitul anului vom avea active aproximativ 6.000 de locații în care se vor putea plăti facturile”, a mai spus Călin Chira.

De la începutul anului și până în prezent, numărul de comercianți care au activ serviciul un-doi Centru de plati a crescut cu aproximativ 240% la nivel național. Majoritatea acestora, peste 65%, sunt magazine de proximitate, în timp ce 15% sunt magazine tip autoservire, 12% sunt magazine specializate GSM, restul de circa 8% fiind reprezentate de chioșcuri, benzinării, magazine en-gros etc.

Mai multe informații despre serviciul de plată sau despre ce presupune un eventual parteneriat sunt disponibile pe website-ul www.un-doi.ro.

# # #
Despre un-doi Centru de plati
Sub umbrela Mobile Distribution, din 2005 ne-am specializat în distribuţia de produse preplătite ale principalilor operatori de servicii telecom.
În septembrie 2014, am introdus soluţia “un-doi Centru de plati”, un serviciu isteţ de încasare a facturilor de utilităţi în reţeaua de magazine partenere din toată ţara, la care se adaugă mereu parteneri noi.

Avem şi o listă lungă, care creşte văzând cu ochii, de furnizori bucuroşi să ne accepte plăţile.

Compania se dezvoltă pe o structurăde 5.400 de magazine-partenere din toată ţara, peste 7.000 de terminale şi o experienţăde 10 ani în serviciile de încărcare a cartelelor prepaid pentru toţi operatorii de telefonie mobilă.

# # #