Comunicat de presă – un-doi Centru de plăți devine partener Coletăria.ro

un-doi Centru de plăți, furnizor de servicii de plăți facturi și încărcare electronică, cu o prezență în peste 10.000 de locații din România, anunță încheierea unui parteneriat cu Coletăria.ro, serviciul de livrare colete cu cea mai mare rețea de puncte pick-up din Europa Centrală și de Est.

În urma acestui nou parteneriat, cumpărătorii care aleg livrarea prin Coletăria.ro, vor avea posibilitatea de a-şi prelua coletele din locaţiile un-doi Centru de plăţi, care pot fi găsite în întreaga țară, atât în mediul urban, cât şi în cel rural.

un-doi Centru de plăţi oferă servicii de plăţi facturi de utilităţi, dar şi cartele SIM şi servicii de încărcare electronică, asigurări, roviniete, transfer de bani sau plăți de taxe și impozite. Iar începând cu această lună, în urma parteneriatului încheiat cu Coletăria.ro, clienții vor avea posibilitatea să folosească locațiile un-doi Centru de plăți și ca puncte de ridicare pentru produsele comandate online.

Prin intermediul Coletăria.ro, clienții care fac cumpărături din magazinele online partenere, pot opta pentru expedierea comenzilor într-un punct de livrare fix, având la dispoziție un termen de 7 zile pentru ridicarea coletului. Prin acest serviciu, clienții se bucură atât de un preț de livrare mai mic, în comparație cu livrarea la domiciliu, cât și de avantajul de a putea ridica oricând coletele, din locația care le este cea mai apropiată.

Contextul actual ne-a învăţat cât de importantă este eficienţa, atunci când vine vorba despre rezolvarea tuturor obiectivelor într-un singur loc, pentru siguranța noastră a tuturor. Astfel, ne bucurăm să putem oferi clienţilor posibilitatea de a-și ridica coletele de la magazinul partener un-doi Centru de plăți din proximitatea casei lor, acolo unde îşi pot plăti şi facturile de utilităţi sau de unde îşi pot face cumpărăturile zilnice. De asemenea, şi proprietarii de magazine partenere din rețea vor fi avantajaţi, pentru că au oportunitatea de a-şi lărgi portofoliul de servicii şi de a creşte numărul de clienţi care le trec zilnic pragul, implicit şi veniturile. Ne bucurăm foarte tare că am reuşit să activăm deja primele puncte de ridicare în magazinele din reţeaua noastră și că multe altele vor urma”, a declarant Călin Chira, Manager General un-doi Centru de plăți.

Parteneriatul cu un-doi Centru de plăți se înscrie în strategia noastră de dezvoltare a rețelei de puncte pick-up din România. Obiectivul nostru este consolidarea prezenței în orașele mari prin creșterea numărului de puncte pick-up, astfel încât, să facilităm rapid și ușor accesul clienților la astfel de locații situate în proximitatea lor, în contextul în care acest serviciu alternativ de livrare devine din ce în ce mai popular și în România, prin prisma promovării constante de către liderii din eCommerce-ul românesc care furnizează acest model de livrare”, spune Alexandr Jeleascov, CEO Coletăria.ro.

Citeste comunicatul intreg aici.

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.