Cum devin partener un-doi Centru de plăți

Ai un magazin și dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi? Devino un centru de plăți!

Ce servicii poți oferi dacă devii partener un-doi Centru de plăți?

Ce servicii poți oferi dacă devii partener un-doi Centru de plăți?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea:
– de a achita facturile de electricitate, gaze naturale, apă, TV, telefonie, internet sau salubritate direct la tine în magazin;
– de a plăti roviniete, de a încheia asigurări RCA sau de a achiziționa abonamentul de Asistență Rutieră;
– de a reîncărca cartela PrePay pentru orice operator de telefonie mobilă din România;
– de a achiziționa vouchere pentru platforme precum Netflix, Playstation, Steam, Paysafecard, Google Play sau jocuri online precum World of Tanks;
– achiziționa biletele Loto norocoase la oricare din jocurile LOTO 6/49, JOKER, LOTO 5/40, NOROC, NOROC PLUS, SUPER NOROC.

Ne mândrim cu peste 170 de furnizori parteneri pentru care clienții tăi vor putea achita direct în magazinul tău. Astfel, le oferi ocazia de a plăti toate serviciile menționate din același loc în care își fac cumpărăturile.

Cum poți oferi aceste servicii?

Nu investești niciun ban. Aparatura potrivită pentru încasarea facturilor sau încărcarea electronică este 100% asigurată de un-doi Centru de plăți. Ai dispoziție trei variante de tranzacționare dintre care poți să alegi:
– un terminal, pe care ți-l oferim fără niciun cost
– aplicația de mobil dedicată partenerilor, pe care o poți folosi atât pentru derularea tranzacțiilor, cât și pentru acces la datele relevante pentru tine.
– aplicația web dedicată partenerilor
Prin aplicația de mobil și aplicația web este permisă încasarea multiplă a facturilor, ceea ce înseamnă că poți scana mai multe facturi pe o singură chitanță.

Cum devii un centru de plăți?

Pentru început, tot ce trebuie să faci este să ne contactezi! Aici găsești toate detaliile de care ai nevoie. La finalul paginii, vei găsi un formular prin care poți să aplici pentru a deveni partener un-doi. Completează-l, iar noi te vom contacta în maxim 24 de ore în zilele lucrătoare. De asemenea, dacă ai nevoie de informații suplimentare, sub formular găsești numărul de telefon și adresa noastră.

Simplu și mereu la îndemână!

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.