Cum îți reîncarci rapid și sigur cartela PrePay!

Probabil ți s-a întâmplat și ție să râmăi fără credit pe cartela SIM în momente neașteptate sau să uiți să o reîncarci la timp. Pentru ocaziile neprevăzute, îți oferim o soluție rapidă și eficientă pentru a scăpa de această problemă.

un-doi Centru de plăți este partener cu toți operatorii de servicii de telefonie din România, iar astfel a devenit ușor pentru noi să îți oferim posibilitatea de plată rapidă a reîncărcării cartelei PrePay, atât în magazinele partenere, cât și pe aplicația un-doi Centru de plăți.

Cum îți reîncarci cartela?

1. În magazinele partenere din întreaga țară îți oferim servicii de reîncărcare electronică a cartelei PrePay, direct pe numărul de telefon sau prin cod de reîncărcare, dar și posibilitatea de a achizitiona cartele SIM cu număr pentru toți operatorii. Tot ce trebuie să faci e să mergi până la cel mai apropiat magazin partener (vezi lista de magazine partenere aici) și să soliciți angajatului o reîncărcare a cartelei sau să achiziționezi o cartelă SIM care va conține numărul tău nou de telefon. După, urmezi instrucțiunile de activare sau reîncărcare și beneficiezi de minute și trafic de internet incluse.

2. Prin aplicația un-doi Centru de plăți
Pentru ca acest proces să devină mai simplu și rapid, am introdus serviciile de încărcare electronică și în aplicația un-doi Centru de plăți, atât pe dispozitivele tip Android, cât și pe cele iOS.

Ce trebuie să faci? Simplu!

1. Introduci numărul de telefon pe care vrei sa îl încarci;

Sau îl alegi din lista de contacte, în caz că vrei să reîncarci cartela altei persoane;

2. Operatorul va fi identificat automat sau îl poți selecta din lista spre care vei fi direcționat;

3. Alegi opțiunea dorită;

4. Selectezi metoda de plată.

Rapid, ușor și în siguranță, cu un-doi Centru de plăți!

Descoperă aplicația un-doi Centru de plăți

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.