Cum poți achita cash, simplu și rapid, toate facturile în magazinul preferat de lângă casa ta!

Împreună cu partenerii noștri din întreaga țară, continuăm să împingem limitele evoluției și tindem spre maximizarea rezultatelor. Astfel, ne concentrăm atenția pe oferirea unor servicii rapide și ușor accesibile cu ajutorul cărora să creăm contextul potrivit pentru cele mai eficiente experiențe de plată.

Prioritatea noastră este aceea de a ușura viața clienților noștri. Tocmai din acest motiv, ne focusăm pe crearea unor ecosisteme prin care să aducem serviciile un-doi Centru de plăți cât mai aproape de clienții noștri, indiferent de localitatea lor.

Astăzi, ne mândrim cu o acoperire națională a serviciilor un-doi Centru de plăți, având peste 10.000 de puncte de vânzare unde ai posibilitatea de a achita ușor toate facturile tale în magazinul preferat de lângă casa ta, indiferent că vei plăti facturile de electricitate, gaze naturale, apă, TV, telefonie, internet sau salubritate.

Care sunt avantajele plății în magazinele partenere?

1. E mereu la doi pași de casa ta.
Economisirea timpului a devenit o prioritate pentru fiecare dintre noi, de aceea am încercat să oferim o soluție eficientă clienților noștri. Faptul că poți achita facturile la magazinul preferat din vecinătate, te ajută să economisești timp prețios și în plus, îți solicită un efort minim, căci poți realiza acest lucru de fiecare data când faci cumpărături uzuale.

2. Poți achita toate facturile din același loc.
Avem încheiate parteneriate directe cu peste 150 de furnizori parteneri (vezi lista completă aici), pentru care poți plăti facturile de electricitate, gaze naturale, apă, TV, telefonie, internet sau salubritate. Ne-am dorit oferim clienților noștri o soluție rapidă și sigură de plată a tuturor utilităților, din același loc, pentru a nu mai fi necesar să se deplasaze în mai multe locații.

3. Nu se percepe comision.
Spre deosebire de bancă sau de tonomatele de plată din oraș, care percep comision pentru orice plată efectuată, atunci când vei achita o factură în magazinele partenere un-doi Centru de plăți, nu ți se va cere comision, indiferent de furnizorul pentru care realizezi plata.

Cum achiți facturile în magazinele partenere? Simplu!

1. Prezinți angajatului din magazinul partener un-doi Centru de plăți factura sau nota de calcul prevăzute cu cod de bare sau cod de client în baza cărora poți să efectuezi plata;

2. Codul de bare este scanat în magazinul partener și informația este transferată automat prin terminalul nostru (POS, telefon sau PC) și este înregistrată pe serverele centrale, după care se listează chitanța;

3. Datele tranzacției sunt transmise de noi către emitentul facturii și se virează contravaloarea sumelor încasate;

4. Plata se înregistrează în contul furnizorului pentru care ai achitat factura cel târziu a doua zi lucrătoare după efectuarea plății.

Cum găsești cel mai apropiat magazin partener?

Poți afla ușor care este magazinul partener cel mai apropiat de casa ta, accesând lista magazinelor un-doi Centru de plăți disponibilă la: https://www.un-doi.ro/magazine/

Nu există un magazin un-doi aproape de tine?
Accesează link-ul de mai sus, iar la finalul paginii web vei găsi o casetă unde ne poți trimite un mesaj care să conțină numele, adresa și magazinul din zona ta pe care tu ni-l recomanzi, iar noi vom face tot posibilul să oferim serviciile un-doi și lângă tine!

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.