Facturile AQUASERV Tulcea pot fi platite in magazinele partenere un-doi Centru-de Plati

un-doi Centru de plati, companie specializata in distributia de incarcare electronica a cartelelor preplatite si incasare de facturi prin puncte de retail, anunta semnarea unui parteneriat cu AQUASERV Tulcea, operatorul regional de servicii de alimentare cu apa si canalizare.

In urma startului acestui parteneriat, abonatii AQUASERV  au la dispozitie o noua modalitate de plata a facturilor, prin intermediul POS-urilor amplasate in magazinele partenere un-doi Centru de plati. Astfel, locuitorii judetului Tulcea isi pot plati facturile de apa si canal sigur si rapid in unul din cele peste 100 de magazine partenere un-doi Centru de plati din localitatile judetului.

Sistemul de plata al facturilor este simplu si comod: clientul trebuie sa se prezinte cu factura emisa de AQUASERV S.A. in cel mai apropiat magazin in care este instalat un POS un-doi Centru de plati. Vanzatorul scaneaza codul de bare de pe factura, iar clientul plateste valoarea facturii in numerar și primește automat chitanța cu detaliile tranzactiei (data platii, suma, locatia, furnizorul etc).  Acest serviciu este pus gratuit la dispozitia clientilor, fara a se percepe vreun comision din partea celor doua societati.