Plată factură Aquterm Curtea de Argeș – online prin un-doi Centru de plăți

Vești bune! Acum ai posibilitatea de a plăti online facturile tale Aquaterm Curtea de Argeș, direct prin aplicația un-doi Centru de plăți. Astfel, nu mai trebuie să te deplasezi pentru a achita facturile. Le plătești oricând și la orice oră, scapi rapid de griji și economisești timp pentru tine!

AQUATERM AG’ 98. este o societate care are ca obiect de activitate captarea, tratarea şi distribuţia apei, colectarea şi epurarea apelor uzate, având ca acţionar unic Consiliul Local al Municipiului Curtea de Argeş.

Plata în aplicația un-doi Centru de plăți

Lucrăm constant pentru a aduce serviciile de plată cât mai aproape de utilizatori, dar și pentru a le eficientiza și ușura întreaga experiență de plată.

Acum ai posibilitatea de a efectua plăți pentru furnizorul Aquaterm Curtea de Argeș direct în aplicația mobilă un-doi Centru de plăți. Tot ce trebuie să faci e să scanezi o factură pentru a adăuga furnizorul în secțiunea Furnizorii tăi și gata! Îți aducem suma de plată direct în aplicație și plătești un-doi.

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.