Plată factură DIGI | RCS & RDS – cash sau online prin un-doi Centru de plăți

Gestionarea facturilor lunare îți dă bătăi de cap? Prin un-doi Centru de plăți poți plăti ușor orice factură atât în cele peste 10.000 de magazine partenere din țară, cât și în aplicația mobilă. Iată cele 2 opțiuni rapide de plată a facturii tale DIGI | RCS & RDS:

Despre DIGI | RCS & RDS

DIGI | RCS & RDS este un operator de servicii de telecomunicații de top în Europa, cu operațiuni în România, Spania, Italia, precum și prezență în Portugalia și Belgia, deținătorul uneia dintre cele mai extinse și moderne rețele de fibră optică din regiune. În prezent, compania oferă servicii de televiziune prin cablu și prin satelit de tip DTH, internet fix, servicii de telefonie și date mobile, telefonie fixă.

Grupul DIGI deține și propriul trust media, care include: televiziunea de știri Digi24, patru televiziuni de sport HD, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, care difuzează cele mai importante competiții sportive din România și din lume, prima televiziune ultra-HD din România – DIGI 4K, televiziunea Film Now (Pay-TV), trei televiziuni de documentare, Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile muzicale UTV, Hit Music Channel, Music Channel, posturile de radio Digi FM, PROFM, Dance FM și DIGI24 FM. Portofoliul media este completat de website-urile aferente brandurilor menționate anterior.

Plată factură DIGI | RCS & RDS în magazinele partenere un-doi Centru de plăți

Peste 10.000 de magazine partenere din peste 2.600 de localități din România oferă serviciile de plăți facturi. Astfel, poți achita ușor factura ta DIGI | RCS & RDS în magazinul preferat din proximitate:
– Primești factura DIGI | RCS & RDS cu cod de bare sau un SMS ce conține codul de client și numărul facturii nou emise, în baza cărora poți să efectuezi plata;
– Codul de bare de pe factură este scanat în magazinul partener, achiți suma, iar informația este transferată automat prin terminalul nostru (POS, telefon sau PC) și este înregistrată pe serverele centrale, ulterior se listează chitanța;
– Dacă nu ai factura la tine, tot ce trebuie să faci e să transmiți codul de client și numărul facturii către angajatul din magazinul partener;
– Imediat după înregistrarea plății, datele tranzacției sunt transmise de noi către DIGI | RCS & RDS și se virează contravaloarea sumelor încasate;
– Plata se înregistrează în contul tău DIGI, cel târziu a doua zi lucrătoare după efectuarea acesteia.
Serviciul de plată în magazinele partenere este benefic și avantajos, dacă preferi să achiți numerar, dacă vrei să eviți cozile interminabile de la ghișee sau dacă preferi să plătești facturile undeva în proximitate.

Plată factură DIGI | RCS & RDS în aplicația mobilă un-doi Centru de plăți

Prin aplicația un-doi Centru de plăți poți achita toate facturile cu cardul, direct de pe telefonul tău mobil.
Adaugi furnizorul în aplicație o singură dată și primești automat facturile, lună de lună!
1. Deschide aplicația un-doi Centru de plăți și selectează butonul „Adaugă furnizor” din secțiunea „Facturi”.

2.Tastează în bara de căutare denumirea furnizorului dorit: DIGI | RCS & RDS.

3. Selectează furnizorul.

4. Introdu codul tău de client și apasă pe butonul „Continuă”.

*Codul de client îl găsești în partea dreaptă, sus pe factura DIGI | RCS & RDS.
5. Selectează locația dorită.

6. Vei fi direcționat către site-ul DIGI.ro pentru a-ți da acordul ca facturile tale să fie importate în aplicație. Apasă butonul „Continuă (către site-ul DIGI.ro”).

7. În ecranul DIGI te autentifici prin codul tău de client sau prin introducerea adresei de e-mail și a parolei.

8. În secțiunea „Administrare Cont”, mergi până în partea de jos a paginii, la secțiunea „Setări plată” și activează sincronizarea cu aplicația un-doi Centru de plăți.

10. Apasă „Confirmă”.

11. Gata! Dacă butonul din dreapta aplicației un-doi Centru de plăți este albastru, acordul tău a fost înregistrat corect. Apasă pe „Înapoi în aplicație”.

După adăugarea furnizorului, vei primi automat facturile lunare și vei fi notificat cu privire la data scadentă. Astfel, poți plăti toate facturile în același loc, iar experiența de plată va deveni mult mai ușoară. De asemenea, poți plăti factura ta DIGI | RCS & RDS prin scanarea rapidă a codului de bare. Acest proces se realizează simplu, prin selectarea butonului „Scanează factura” din secțiunea „Facturi”.

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.