Plată factură E.ON – 2 opțiuni sigure și la îndemână

un-doi Centru de plăți îți oferă 2 opțiuni rapide de plată a facturii tale E.ON! Astfel scapi de grija facturilor și câștigi mai mult timp pentru tine.

Despre E.ON

E.ON Energie România S.A., membră a grupului german E.ON, este primul furnizor integrat de electricitate, gaze naturale şi soluții energetice din România, încă din 2005. Companiile E.ON operează inclusiv rețele de distribuţie a gazelor naturale și a energiei electrice, în 20 de judeţe situate în jumătatea de nord a ţării. Astăzi, E.ON este furnizorul unei comunități de peste 3 milioane de clienți casnici și business din România.

Plată factură E.ON în magazinele partenere un-doi Centru de plăți

Peste 10.000 de magazine partenere din peste 2.600 de localități din România oferă serviciile de plăți facturi, astfel poți că achita ușor factura ta E.ON în magazinul preferat de lângă casa ta:

• Primești factura E.ON sau nota de calcul prevăzute cu cod de bare sau cod de client în baza cărora poți să efectuezi plata;
• Codul de bare este scanat în magazinul partener, achiți suma și informația este transferată automat prin terminalul nostru (POS, telefon sau PC) și este înregistrată pe serverele centrale, după care se listează chitanța;
• Datele tranzacției sunt transmise de noi către E.ON și se virează contravaloarea sumelor încasate;
• Plata se înregistrează în contul E.ON cel târziu a doua zi lucrătoare după efectuarea plății;

Serviciul de plată în magazinele partenere este benefic și avantajos în special atunci când preferi să achiți numerar, dar și atunci când vrei să eviți cozile interminabile de la ghișee sau atunci când ghișeul furnizorului este foarte departe de locuința ta și preferi să plătești facturile undeva în vecinătate.

Plată factură E.ON în aplicația mobilă un-doi Centru de plăți

Prin aplicația un-doi Centru de plăți poți achita toate facturile, cu cardul, direct de pe telefonul tău mobil, în câțiva pași simpli.

Prima metodă de plată – și cea mai benefică pe termen lung – este metoda de adăugare a furnizorului în aplicație.

1. Deschide aplicația un-doi Centru de plăți și selectează butonul ”Adaugă furnizor” din secțiunea Facturi, tab-ul Furnizori

2. Tastează în bara de căutare denumirea furnizorului dorit (E.ON)

3. Selectează furnizorul

4. Introdu numele de utilizator și parola utilizată în contul furnizorului tău E.ON

*În cazul în care nu ai un cont activ pe site-ul furnizorului E.ON, selectează tab-ul ”Creează cont la acest furnizor” din partea de jos a paginii și completează datele necesare.
5. Apasă butonul ”Login” și gata!

După adăugarea furnizorului, vei primi automat facturile lunare și vei fi notificat cu privire la data scadentă. Astfel, poți plăti toate facturile în același loc, iar experiența de plată va deveni mult mai ușoară.

A doua metodă prin care poți efectua plata facturii E.ON în aplicație este prin scanarea rapidă a codului de bare:

1. Deschizi aplicația mobilă un-doi Centru de plăți și selectezi butonul ”Scanează Factura”

2. Poziționează camera principală a telefonului în dreptul codului de bare

3. Selectează serviciul dorit

3. Factura ta va fi selectată automat, tot ce trebuie sa faci e să selectezi butonul ”Plătește”

4. Selectează cardul cu care dorești să efectuezi plata

5. Selectezi butonul ”Plătește”

Simplu și mereu la îndemână!

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.