Plată factură Stockday – 2 opțiuni sigure și la îndemână

un-doi Centru de plăți îți oferă 2 opțiuni rapide de plată a facturii tale pentru furnizorul Stockday! Astfel scapi de grija facturilor și câștigi mai mult timp pentru tine.

Despre Stockday

Stockday este una dintre cele mai mari platforme de comerț B2B din România, dezvoltată de grupul Heineken și deținută la momentul actual atât de Heineken, cât și de compania Coca-Cola. Stockday comercializează o gamă largă de băuturi pentru retailuri și HORECA, asigurând distribuția produselor din portofoliile HEINEKEN România și Coca-Cola HBC România.

Plata în magazinele partenere un-doi Centru de plăți

Peste 11.000 de magazine partenere din cele peste 3.500 de localități din România oferă serviciile de plăți facturi. Poți achita ușor facturile pentru furnizorul Stockday în magazinul preferat din proximitate, astfel:

-Primești factura sau nota de calcul prevăzute cu cod de bare în baza căruis poți să efectuezi plata; 

-Codul de bare este scanat în magazinul partener, achiți suma și informația este transferată automat prin terminalul nostru (POS, telefon sau PC), după care se listează chitanța;

-Datele tranzacției sunt transmise de noi către furnizor și se virează contravaloarea sumelor încasate;

-Plata se înregistrează în contul furnizorului cel târziu a doua zi lucrătoare după efectuarea plății.

Serviciul de plată în magazinele partenere este benefic și avantajos în special atunci când preferi să achiți numerar, dar și atunci când vrei să eviți cozile interminabile de la ghișee sau atunci când ghișeul furnizorului este foarte departe de locuința ta și preferi să plătești facturile undeva în vecinătate.

Plata în aplicația mobilă un-doi Centru de plăți

Prin aplicația un-doi Centru de plăți poți achita toate facturile, cu cardul, direct de pe telefonul tău mobil, în câțiva pași simpli.

1.Din ecranul principal, apasă pe butonul ”Adaugă furnizor

2.Tastează numele furnizorului în bara de căutare și selectează furnizorul

3.Introdu codul tău de client

4.Alege locația dorită

5.Apasă ”Scanează o factură” și plasează camera telefonului in dreptul codului de bare


6. Factura ta e introdusă automat! Apasă plătește.

Astfel plătești rapid factura ta Stockday, direct cu cardul. Atât de simplu!

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.