Plată factură Superecom – online prin un-doi Centru de plăți

Prin un-doi Centru de plăți poți plăti facturile tale de electricitate, gaze naturale, apă, TV, telefonie, internet sau salubritate în toate magazinele partenere din țară sau în aplicația de mobil. Le plătești pe toate din același loc, simplu și rapid!

Dacă ai o factură Supercom, o poți plăti online prin aplicația un-doi Centru de plăți, simplu și ușor! Ai posibilitatea de a achita și prin magazinele partenere din întreaga țară, din același loc în care îți faci cumpărăturile.

Despre Supercom

Lider în domeniul managementului deșeurilor, Supercom este o companie cu capital 100% românesc care oferă servicii complete pentru reciclarea deșeurilor, gestionarea deșeurilor specifice anumitor industrii, controlul calității și soluții de durabilitate pentru municipalități, companii private, organizații și persoane private.

Prin serviciile sale de colectare, stațiile de transfer, centrele de reciclare și depozitele de deșeuri, Supercom se concentrează pe furnizarea de servicii și soluții de mediu eficiente și fiabile pentru a facilita reciclarea și eliminarea deșeurilor.

Plată factură Supercom în aplicația mobilă un-doi Centru de plăți

Iată cum poți plăti factura ta Supercom prin aplicația un-doi Centru de plăți, în câțiva pași simpli.

1.Deschide aplicația un-doi Centru de plăți și selectează butonul ”Adaugă furnizor” din secțiunea Facturi, tab-ul Furnizori

2.Tastează în bara de căutare denumirea furnizorului dorit (Supercom) și selectează-l

3. Introdu codul tău de client

4.Alege locația dorită

După adăugarea furnizorului, vei primi automat în aplicație valoarea de plată, lună de lună. Astfel, poți plăti toate facturile în același loc, iar experiența de plată va deveni mult mai ușoară.

5. Factura ta Supercom va fi selectată automat. Apasă butonul Plătește.

6.Selectează cardul de plată și apasă din nou ”Plătește”

Gata, plata ta a fost efectuată! Odată ce ai adăugat furnizorul Supercom în lista ta de furnizori, vei primi soldul automat, direct în aplicație. Ai posibilitatea de a achita împreună cu restul facturilor din contul tău, indiferent dacă sunt de apă și canalizare, energie electrică sau TV, internet sau telefonie. Le plătești pe toate din același loc!

Nu uita! Poți plăti factura Supercom și în cele peste 11.000 de magazine partenere din peste 2.600 de localități din țară, astfel:

-Primești factura Supercom sau nota de calcul prevăzute cu cod de bare sau cod de client în baza cărora poți să efectuezi plata;

-Codul de bare este scanat în magazinul partener, achiți suma și informația este transferată automat prin terminalul nostru (POS, telefon sau PC), după care se listează chitanța;

-Datele tranzacției sunt transmise de noi către Supercom și se virează contravaloarea sumelor încasate;
-Plata se înregistrează în contul Supercom cel târziu a doua zi lucrătoare după efectuarea plății.

Simplu și mereu la îndemână!

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.