Plată factură Telekom – 2 opțiuni sigure și la îndemână

Gestionarea facturilor lunare îți dă bătăi de cap?  un-doi Centru de plăți îți oferă 2 opțiuni sigure de plată a tuturor utilităților, cu ajutorul cărora întreg procesul va deveni mult mai ușor, iar astfel poți să uiți de griji și să economisești timp pentru ceea ce contează pentru tine.

prin un-doi Centru de plăți poți achita facturile tale de utilități în toate magazinele partenere din țară sau în aplicația mobilă. Avem încheiate parteneriate directe cu o listă diversificată de furnizori, de la cele mai mari companii de servicii de electricitate, gaze naturale sau Tv, internet&telefonie din România și până la furnizorii locali de apă sau salubritate.

Unul dintre cei mai importanți furnizori din România cu care un-doi Centru de plăți are încheiat un parteneriat pentru serviciul de încasare facturi este Telekom România.

Despre Telekom

Telekom Romania Mobile este o companie din industria telecomunicațiilor, cu sediul în București. Subsidiară a grupului Deutsche Telekom, compania de telecomunicații Telekom Romania Mobile oferă românilor servicii de telefonie mobilă de cea mai înaltă calitate.

Telekom este prezent în România din septembrie 2014, prin rebrandingul comun al Romtelecom și COSMOTE România, iar până la momentul actual s-a implicat activ în dezvoltarea industriei telecomunicațiilor din România.

Facturile tale Telekom pot fi plătite atât prin aplicația mobilă un-doi Centru de plăți, cât si în magazinele noastre partenere din întreaga țară.

Plată factură Telekom România în magazinele partenere un-doi Centru de plăți

Peste 10.000 de magazine partenere din peste 2.600 de localități din România oferă serviciile de plăți facturi, astfel poți că achita ușor factura ta Telekom România în magazinul preferat de lângă casa ta:

-Primești factura sau cu cod de bare sau cod de client în baza căreia poți să efectuezi plata;

-Codul de bare este scanat în magazinul partener și informația este transferată automat prin terminalul nostru (POS, telefon sau PC) și este înregistrată pe serverele centrale, după care se listează chitanța;

-Datele tranzacției sunt transmise de noi către Telekom România și se virează contravaloarea sumelor încasate;

-Plata se înregistrează în contul Telekom România cel târziu a doua zi lucrătoare după efectuarea plății;

Serviciul de plată în magazinele partenere este benefic și avantajos în special atunci când preferi să achiți numerar, dar și atunci când vrei să eviți cozile interminabile de la ghișee sau atunci când ghișeul furnizorului este foarte departe de locuința ta și preferi să plătești facturile undeva în vecinătate.

Plată factură Telekom România în aplicația mobilă un-doi Centru de plăți

Prin aplicația un-doi Centru de plăți poți achita toate facturile, cu cardul, direct de pe telefonul tău mobil, în câțiva pași simpli.

Tot ce trebuie să faci este să adaugi furnizorul în aplicație, astfel:

1.Deschide aplicația un-doi Centru de plăți și selectează butonul ”Adaugă furnizor” din secțiunea facturi

2.Tastează în bara de căutare denumirea furnizorului dorit (Telekom România)

3.Selectează furnizorul

4.Introdu numele de utilizator și parola utilizată în contul furnizorului tău Telekom România

*În cazul în care nu ai un cont activ pe site-ul furnizorului Telekom România, selectează tab-ul ”Creează cont la acest furnizor” din partea de jos a paginii și completează datele necesare.

5.Apasă butonul ”Continuă” și gata!

După adăugarea furnizorului, vei primi automat facturile lunare și vei fi notificat cu privire la data scadentă. Astfel, poți plăti toate facturile în același loc, iar experiența de plată va deveni mult mai ușoară.

De asemenea, poți plăti factura ta Telekom prin scanarea rapidă a codului de bare. Acest proces se realizează simplu prin selectarea butonului ”Scanează factura” din secțiunea principală, cea care apare în momentul deschiderii aplicației (secțiunea Facturi).

Simplu și mereu la îndemână!

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.