Plata facturilor fără comision pentru furnizorii Apa Nova București, Apa Nova Ploiești și Veolia România Soluții Integrate

Acum poți efectua plata pentru furnizorii Apa Nova București, Apa Nova Ploiești și Veolia România Soluții Integrate, fără comision, în oricare din cele peste 11.000 de magazine partenere din țară. Plătești facturile în același loc din care îți faci cumpărăturile și câștigi timp pentru tine! Ai posibilitatea de a achita împreună cu restul facturilor tale, indiferent dacă sunt de apă și canalizare, energie electrică sau TV, internet sau telefonie. Le plătești pe toate în magazinul de lângă casa ta!

Despre furnizorii Apa Nova și Veolia România Soluții Integrate

 Apa Nova are ca principal obiect de activitate gestiunea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare pe teritoriul municipiilor București și Ploiești, fiind concesionarul serviciilor publice de alimentare cu apă și de canalizare al acestor municipii pe o perioadă de 25 de ani. Apa Nova este parte din marea familie Veolia, un grup internațional cu peste 150 de ani de experiență în administrarea rețelelor urbane de apă și canalizare.

Veolia Environnement este o companie franceză activă în patru domenii: apă, energie, transport și management-ul deșeurilor, fiind cel mai mare distribuitor de apă din lume listat la bursă. Veolia România, parte a Grupului Veolia, oferă soluții sustenabile pentru gestionarea serviciilor publice de apă şi energie din 1992. Cu o gamă largă de soluții, compania răspunde noilor provocări cu care societatea se confruntă în procesul de asigurare a accesului la servicii de înaltă calitate, de abordare a problemelor sociale și de economisire a resurselor naturale.

Ești partener un-doi?

Acum prin aplicația Click by un-doi, dar și prin terminalele un-doi Centru de plăți, puteți face încasări pentru furnizorii Apa Nova București, Apa Nova Ploiești și Veolia România Soluții Integrate, fără comision.

Furnizorii sunt disponibili în meniul terminalelor și ale aplicațiilor de tranzacționare, în categoria Apă-Canal.

Încasarea se efectuează prin scanarea codului de bare de pe facturile emise, iar plata se poate face integral sau parțial, în funcție de alegerea clienților.

Dorești să achiți o factură Apa Nova București, Apa Nova Ploiești sau Veolia România Soluții Integrate în magazinele partenere un-doi Centru de plăți?

Peste 11.000 de magazine partenere din cele peste 3.500 de localități din România oferă serviciile de plăți facturi. Astfel, poți achita ușor factura Apa Nova sau Veolia România Soluții Integrate în magazinul preferat din proximitate, astfel:

-Primești factura sau nota de calcul prevăzute cu cod de bare sau cod de client în baza cărora poți să efectuezi plata;

-Codul de bare este scanat în magazinul partener, achiți suma și informația este transferată automat prin terminalul nostru (POS, telefon sau PC), după care se listează chitanța;

-Datele tranzacției sunt transmise de noi către furnizor și se virează contravaloarea sumelor încasate;

-Plata se înregistrează în contul furnizorului cel târziu a doua zi lucrătoare după efectuarea plății.

Astfel, factura ta a fost achitată în cel mai scurt timp. De asemenea, plata facturilor se poate realiza și online, prin aplicația un-doi Centru de plăți. Utilizatorii aplicației pot scana în aplicație codul de bare de pe factură, se returnează automat suma de plată, iar plata se face rapid și în siguranță.

Simplu și mereu la îndemână!

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.