Taxa de trecere pentru podul Fetesti-Cernavoda se poate plati acum in magazinele partenere un-doi Centru de plati!

Utilizarea podului Fetesti-Cernavoda este acum mai facila, pentru ca poti plati taxa de trecere in oricare dintre magazinele partenere un-doi Centru de plati.

Pentru vehiculele rutiere de transport persoane cu cel mult 8+1 locuri pe scaune, taxele sunt urmatoarele: 1 trecere – 13 lei, 2 treceri – 26 lei, 20 treceri – 208 lei.

Pentru vehiculele rutiere de transport persoane care au intre 9-23 locuri pe scaune sau cu masa totala maxima autorizata intre 3.5 – 12 tone, taxele sunt urmatoarele: 1 trecere – 47 lei, 2 treceri – 94 lei, 20 treceri – 818 lei.

Pentru vehiculele rutiere de transport persoane cu mai mult de 23 locuri pe scaune sau cu masa totala autorizata mai mare de 12 tone 

si cu maximum 3 axe, taxele sunt urmatoarele: 1 trecere – 64 lei, 2 treceri – 128 lei, 20 treceri – 1114 lei.

Pentru vehiculele rutiere cu masa totala autorizata mai mare de 12 tone si cu minim 4 axe, taxele de transport sunt urmatoarele: 1 trecere – 91 lei, 2 treceri – 182 lei, 20 treceri – 1584 lei.

Plata taxei de pod se poate face rapid, fara griji si fara comision, la casa de marcat a oricarui magazin partener un-doi Centru de plati. Intreaga retea de magazine partenere poate fi consultata aici > https://www.un-doi.ro/magazine/

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.