Plateste factura ta emisa de Serviciul Public de Alimentare cu Apa Aricestii Rahtivani in magazinele partenere un-doi Centru de plati!

Acum e mult mai simplu sa platesti factura ta de apa emisa de Serviciul Public de Alimentare cu Apa Aricestii Rahtivani, in magazinul semnalizat un-doi Centru de plati la care iti faci cumparaturile uzuale.

Serviciul de Apa s-a infiintat in anul 2011, activitatea sa desfasurandu-se in conformitate cu Legea serviciului de alimentare cu apa si canalizare nr. 241/2006. Principalele servicii prestate sunt captarea apei din sursele subterane, tratarea, transportul si distribuirea acesteia catre clientii sai, cat si colectarea apelor uzate. Societatea isi desfasoara activitatile de captare, tratare, inmagazinare si distribuire a apei potabile in comuna Aricestii Rahtivani, satele Aricestii Rahtivani, Nedelea, Buda, Stoienesti si Targsorul Nou.

Uita de grija drumurilor lungi la casierie! Poti plati factura ta fara griji, la cel mai apropiat magazin semnalizat un-doi Centru de plati, prin prezentarea acesteia la operatorul casei de marcat.

Intreaga retea de magazine un-doi Centru de plati poate fi consultata aici.