Portofoliul un-doi Centru de plati este completat de Compania de Apa Buzau

Facturile emise de Compania de Apa Buzau pot fi platite de acum si in magazinele partenere un-doi Centru de plati. Astfel, prin simpla scanare a codului de bare de pe factura si achitarea contravalorii acesteia, clientii sunt scutiti de un drum suplimentar la ghiseu.

Compania de Apa are ca obiect de activitate servicii de alimentare cu apa si de canalizare pentru peste treizeci de mii de abonati persoane fizice si aproape trei mii de institutii si agenti economici. Aria de acoperire include localitatile Buzau, Ramnicu Sarat, Nehoiu, Patarlagele, Pogoanele, Chiojdu, Cislau, Grebanu, Merei, Pietroasele, Siriu, Topliceni, Ulmeni, Valea Ramnicului, Vernesti, Sapoca, Viperesti, Cernatesti,Vintila Voda, Manzalesti, Beceni, Puiesti, Murgesti si Sarulesti.

Operatorul regional are drept responsabilitati majore sanatatea si confortul consumatorilor buzoieni, siguranta mediului si protejarea surselor de apa. La acest lucru se adauga colaborarea cu un-doi Centru de plati, Compania de Apa oferind astfel clientilor sai o modalitate simpla si rapida de plata a facturilor in magazinele de proximitate.