Reîncărcare cartelă Lycamobile – 2 opțiuni sigure și la îndemână

Cauți o metodă rapidă pentru reîncărcarea cartelei Lycamobile? un-doi Centru de plăți este partener cu toți operatorii de servicii de telefonie din România și îți oferă două soluții sigure și la îndemână pentru reîncărcarea electronică a cartelei tale SIM.

Despre Lycamobile

Lycamobile este un operator britanic de rețea virtuală mobilă, care oferă servicii de voce și date low-cost de înaltă calitate pentru mai mult de 15 milioane de clienţi în 22 ţări. Acum, Lycamobile se extinde pentru a oferi o gamă largă de servicii financiare şi turistice, incluzând Lycamoney şi Lycafly, ajutând oamenii să rămână în contact în afara graniţelor. Fondată în 2006, Lycamobile continuă să crească rapid şi întâmpină un client nou la la fiecare două secunde.

Lycamobile este disponibilă în: Australia, Austria, Belgia, Danemarca, Franţa, Germania, Irlanda, Italia, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Macedonia, România, Africa de Sud, Suedia, Elveţia, Tunisia, Ucraina, Uganda, Marea Britanie şi SUA, Rusia.

Reîncărcare cartelă Lycamobile în magazinele un-doi Centru de plăți:

În magazinele un-doi Centru de plăți din întreaga țară îți oferim servicii de reîncărcare electronică a cartelei tale PrePay în rețeaua mobilă Lycamobile, direct pe numărul de telefon sau prin cod de reîncărcare, dar și posibilitatea de a achiziționa cartele SIM.

Tot ce trebuie să faci e să mergi până la cel mai apropiat magazin partener și să soliciți angajatului o reîncărcare a cartelei Lycamobile  sau să achiziționezi o cartelă SIM care va conține numărul tău nou de telefon. După, urmezi instrucțiunile de activare sau reîncărcare și beneficiezi de minute și trafic de internet incluse.

Reîncărcare cartelă Lycamobile în aplicația un-doi Centru de plăți:

Cum poți să reîncarci cartela ta Lycamobile prin aplicația mobilă un-doi Centru de plăți? Simplu!

1. În aplicația un-doi Centru de plăți, accesezi secțiunea ”Reîncarcă”

2. Din secțiunea ”Reîncarcă” ai două posibilități de reîncărcare:

a. Prin introducere numărului de telefon sau prin selectarea unui număr din agenda telefonică

b. Prin achiziționarea unui cod reîncărcare

Atenție! Dacă optezi pentru achiziționarea unui cod de reîncărcare, vei fi direcționat către lista operatorilor de servicii de telefonie, iar aici introduci adresa de e-mail și selectezi operatorul Lycamobile.

3. Vei fi direcționat către lista de opțiuni disponibile, iar aici selectezi opțiunea dorită.

4. Alegi modalitatea de plată

5. Completezi județul (informație necesară pentru factuare) și plătești.

Optând pentru reîncărcarea electronică prin un-doi Centru de plăți:

– economisești timp

– poți reîncărca cartela din același loc din care îți faci cumpărăturile atunci când alegi să efectuezi reîncărcarea dintr-un magazin partener din țară

– daca optezi pentru reîncarcare prin aplicație, nu trebuie să te deplasezi

– te bucuri de prețuri avantajoase

Simplu și mereu la îndemână!

 

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.