Reîncărcare cartelă PrePay – direct din istoric de reîncărcări

Cauți o metodă ușoară pentru reîncărcarea cartelei SIM?

un-doi Centru de plăți este partener cu toți operatorii de servicii de telefonie din România, iar astfel a devenit ușor pentru noi să îți oferim o soluție eficientă pentru reîncărcarea electronică.

Prin aplicația un-doi Centru de plăți poți să reîncarci orice cartelă SIM prin introducerea numărului de telefon sau prin selectarea din agenda telefonului a numărului pe care vrei sa îl încarci.

Odată ce ai efectuat acest pas, numerele de telefon pe care le-ai reîncărcat prin aplicație, precum și opțiunile selectate îți vor apărea în istoric, iar pe viitor procesul de reîncărcare va fi mult mai simplu. Te întrebi cum? Ei bine, atunci când dorești să efectuezi din nou reîncărcarea  cartelei SIM, poți selecta direct din istoric, fără să mai fie necesar să introduci numărul de telefon și să alegi opțiunea dorită. Așadar, sari automat peste câțiva pași care trebuie urmați atunci când efectuezi prima reîncărcare.

Procesul de reîncărcare a cartelei PrePay direct din istoricul de reîncărcări este unul extrem de simplu, tot ce trebuie să faci este să urmezi pașii următori:

1. În aplicația un-doi Centru de plăți, selectezi secțiunea ”Reîncarcă”

2.În partea de jos a ecranului îți va apărea secțiunea ”Ultimele reîncărcări” (care reprezintă de fapt istoricul tău de reîncărcări. Selectează opțiunea cu cele trei puncte ”…” din dreptul numărului pe care dorești să îl reîncarci

3.Selectează: ”Reîncarcă”

4.Selectează metoda de plată

5.Apasă butonul ”Plătește”

Optând pentru reîncărcarea cartelei PrePay prin aplicația un-doi Centru de plăți:

– economisești timp

– poți efectua plata la orice oră și din orice loc te afli

– nu trebuie să te deplasezi

-te bucuri de prețuri avantajoase

Descarcă aplicația un-doi Centru de plăți și uiți rapid de griji!

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.