Reîncărcare Focus Sat – 2 opțiuni simple și la îndemână

Ai servicii TV de la Focus Sat? Profită de timpul tău liber și bucură-te de puțin divertisment cu ajutorul canalelor TV preferate! Prin un-doi Centru de plăți poți reîncărca ușor atât în cele peste 11.000 de magazine partenere din țară, cât și în aplicația mobilă.

 Despre Focus Sat

Canal+ Luxembourg S.à r.l.furnizează servicii de televiziune digitală prin satelit (DTH), intrând pe teritoriul României acum 19 ani. Sub brandul Focus Sat este primul furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit din România, fiind infiinațată în Decembrie 2004, însă lansarea comercială a serviciului a avut loc abia în februarie 2005.

Focus Sat garantează clienților săi o varietate de servicii care să acopere nevoia de divertisement, oferind o multitudine de canale de televiziune, serviciul Live TV care îți permite să vizionezi programele TV preferate oriunde te afli, precum și aplicatia Focu Sat, pentru web, mobil și smart TV.

Reîncărcare Focus Sat în magazinele un-doi Centru de plăți

Peste 11.000 de magazine partenere din cele peste 3.500 de localități din România oferă serviciile de plăți facturi și reîncărcare. Astfel, poți reîncărca usor contul tău Focus Sat în magazinul preferat din proximitate.

Tot ce trebuie să faci e să achiziționezi cartelele sau vocherele de reîncărcare Focus Sat și să reîncarci alegând una dintre variantele disponibile:

Astfel, în magazinele partnere un-doi Centru de plăți, poți achiziționa un voucher ce conține un cod PIN de reîncărcare și urmezi apoi instrucțiunile de reăncărcare de pe voucher sau transmise de Focus Sat.

De asemenea, reîncărcarea pe loc direct în magazine este de asemenea posibilă. Ai nevoie doar de este seria smartcardului (cardului primit de la Focus Sat) și opțiunea pe care dorești să o reîncarci.

Reîncărcare smartcard Focus Sat în aplicația un-doi Centru de plăți

1.Deschide aplicația un-doi Centru de plăți și accesează secțiunea Reîncarcă

2.Accesează tab-ul ”Cumpără cod de reîncărcare” și selectează operatorul tău

3.Introdu detaliile de facturare

4.Selectează cardul de plată și apasă ”Plătește”

Astfel, reîncarci simplu smartcard-ul tău Focus Sat, cât ai spune un-doi! Simplu și mereu la îndemână!

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.