Rovinieta – 3 metode simple de plată

Ai nevoie să achiziționezi o rovinietă cât mai repede? un-doi Centru de plăți îți oferă 3 metode simple de plată: în numerar, la magazinul partener de lângă locuința ta, sau prin aplicația mobilă un-doi, unde poți alege plata prin cod SMS  sau cu cardul.

Când este necesară rovinieta?

În cazul în care urmează să traversezi o autostrada, un drum expres, un drum național european sau național principal sau secundar din România, atunci este obligatoriu să ai o rovinietă specifică tipului de autovehicul pe care îl conduci, indiferent dacă autovehiculul este înmatriculat pe teritoriul României sau în alte state și indiferent dacă șoferul are reședința în România.

Atlfel spus, rovinieta este o taxă de drum obligatorie care trebuie să fie valabilă și pe care trebuie să o deții de fiecare dată părăsești localitatea la volanul mașinii.

Suma pe care trebuie să o plătești pentru rovinieta se calculează diferit în funcție de tipul autoturismului. Când plătești rovinieta, ai la dispoziție mai multe perioade de valabilitate din care poți alege: 1 zi, 7 zile, 30 de zile, 90 de zile sau 12 luni. Achiziționarea rovinietei o poți realiza rapid și în siguranță  utilizând aplicația un-doi Centru de plăți sau din magazinele partenere. Procesul este foarte simplu și durează câteva minute.

Rovinieta – pașii de achiziționare în magazinele partenere din întreaga țară:

În magazinele un-doi Centru de plăți din întreaga țară îți oferim posibilitatea de a achiziționa rovinieta  pentru toate tipurile de autovehicule, simplu și rapid.

Tot ce trebuie să faci este să:

1. Mergi până la cel mai apropiat magazin partener

2. Soliciți angajatului o rovinietă potrivită vehiculului pe care îl deții

3. Comunici informațiile necesare  (tipul vehiculului, numărul de înmatriculare și seria de șasiu)

4. Achiți suma solicitată.

Rovinieta –  plata prin SMS

Cu opțiunea de plată prin SMS, poți achiziționa Roviniete pe o perioadă de 1 sau 7 zile, în funcție de tipul vehiculului. Tot ce trebuie să faci e să selectezi tipul autoturismului pentru care dorești rovineta și numărul de înmatriculare, iar plata se va efectua prin intermediul unui mesaj text, după modelul următor:

1. Deschizi aplicația și accesezi secțiunea de Servicii;

2. Accesezi secțiunea ”Roviniete”

3. Alegi metoda de achiziționare ”Plată prin SMS”

4. Selectezi tipul autoturismului și introduce număr de înmatriculare, după care selectezi butonul ”Continuă”, iar mai apoi butonul ”Plătește prin SMS”.

Vei fi direcționat către ecranul ”Mesaje” din telefonul tău. Aici, atât mesajul cu numărul de înmatriculare și tipul autovehiculului, cât și numărul de telefon la care trebuie să trimiți mesajul vor fi completate automat. Trimite mesajul și gata! Rovinieta ta a fost achiziționată.

 

Rovinieta – plata cu cardul

1. Deschizi aplicația și accesezi secțiunea de Servicii;

2. Accesezi secțiunea ”Roviniete”

3. Alegi metoda de achiziționare ”Plata cu cardul”

4. Vei fi direcționat către Calculatorul de Preț Rovinietă Online, unde trebuie să parcurgi 4 pași:

a. selectezi tipul autoturismului

b. alegi data intrării în vigoare

c. alegi perioada de valabilitate

d. completezi datele mașinii

Astfel, achiziționezi rovinieta în câteva minute și nu mai trebuie să îți faci griji pentru amenzi!

Simplu, rapid și mereu la îndemână!

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.