SC ACTIVITATEA GOSCOM SA a devenit partener un-doi Centru de plati

 

SC ACTIVITATEA GOSCOM SA este o companie cu experienta in furnizarea apei potabile si in colectarea si tratarea apelor uzate, ce a luat nastere in anii 1950 si a functionat ca sectie de gospodarire oraseneasca in actualul Municipiu Orastie. De-a lungul timpului, compania si-a extins activitatea si si-a actualizat in permanenta tehnologiile utilizate, pentru a respecta toate standardele de calitate in vigoare. Astfel, SC ACTIVITATEA GOSCOM SA lucreaza permanent in folosul clientilor sai, pentru a le oferi servicii de cea mai buna calitate.

Tot in sprijinul clientilor vine si lantul de magazine partenere un-doi Centru de plati, la care poti plati factura ta emisa de SC ACTIVITATEA GOSCOM SA simplu si rapid. Factura se plateste un-doi, prin scanarea codului de bare si achitarea sumei la magazinele semnalate un-doi Centru de plati, acestea avand de obicei un program de lucru extins, perfect pentru persoanele cu un program de lucru indelungat.

Un-doi Centru de plati faciliteaza procesul de plata a facturilor fara comisioane la tranzactionari in reteaua sa extinsa care cuprinde peste 7 500 de magazine din toata tara, atat in mediul urban, cat si in cel rural. Magazinele pot fi localizate foarte usor prin intermediul site-ului un-doi.