un-doi Centru de plăți a încheiat noi parteneriate cu Hidroelectrica și Redisza

Peste 90% din facturile de utilităti emise în România se pot achita prin intermediul un-doi Centru de plăți, ca urmare a parteneriatelor directe pe care le avem încheiate cu toți marii furnizori de servicii de electricitate, gaze naturale sau telefonie din țară, dar și furnizori locali precum cei de apă sau salubritate. Avem încheiate parteneriate directe cu acești furnizori, pentru a putea oferi clienților noștri o soluție rapidă și sigură de plata a tuturor utilităților, din același loc.

Recent au fost încheiate noi parteneriate cu furnizorii Hidrolectrica și Redisza, cu scopul de a aduce serviciile un-doi Centru de plăți cât mai aproape de clienții noștri.

Hidroelectrica este lider în producția de energie electrica și principalul furnizor de servicii tehnologice necesare în Sistemul Energetic Național, fiind o companie vitală pentru un sector strategic cu implicații în siguranța națională.

Înființată în anul 2000, Hidroelectrica a reușit să se impună pe Piața de Energie din România datorită experienței, credibilității și flexibilității sale, fiind în prezent principalul producător și furnizor de energie din România cât și principalul furnizor de servicii tehnologice de sistem.

Cu o producție în an mediu hidrologic de peste 17 TWh generată în sucursale amplasate strategic pe teritoriul țării, Hidroelectrica furnizează cca. 30% din producția totală a țării, în funcție de hidraulicitatea anului, în timp ce media volumului serviciilor de sistem din ultimii 10 ani este de cca. 70% din totalul serviciului de reglaj secundar, cca. 84% din serviciul de rezervă terțiară rapidă și 100% din serviciul de asigurare a energiei reactive debitată sau absorbită din rețea în bandă secundară de reglaj a tensiunii, din necesarul Sistemului Energetic Național.

Societatea comercială „REDISZA” S.A și-a început activitatea în anul 2008 şi are calitate de operator regional.

Serviciile oferite de Redisza sunt:

  1. asigurarea apei potabile;
  2. colectarea şi epurarea apei uzate;
  3. vidanjare şi spălare reţea;
  4. colectarea şi transportul apei uzate;
  5. verificarea probelor din apa făcute de laboratorul societăţii

Activitatea Rerdisza se desfășoară în trei localităţi:

  1. Comuna Remetea, operator pentru sistemul de canalizare şi apă.
  2. Comuna Ditrău, operator pentru sistemul de canalizare şi apă.
  3. Comuna Lăzarea, operator pentru sistemul de canalizare.

Plata facturilor pentru noii furnizori, Hidroelectrica și Redisza, se poate efectua atât prin intermediul aplicației un-doi Centru de plăți, cât și în magazinele partenere din întreaga țară.

Ne bucurăm să avem o platformă interconectată cu toți furnizorii importanți de servicii și utilități din România și lucrăm în mod constant pentru a oferi clienților noștri soluții eficiente și rapide de plată a tuturor utilităților, din același loc!

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.