un-doi Centru de plăți a încheiat un nou parteneriat cu Apa Canal 2000 Pitești

Ne bucurăm să putem aduce în mod constant furnizori noi, pentru e ușura și eficientiza procesul de plată a facturilor atât pentru cele mai mari companii de servicii de electricitate, gaze naturale sau telefonie din România, cât și pentru furnizorii locali de apă sau salubritate. Cel mai recent parteneriat încheiat de un-doi Centru de plăți este cu furnizorul Apa Canal 2000 Pitești.

S.C. Apa Canal 2000 S.A. Pitești este operator regional specializat în domeniul producerii și distribuirii apei potabile și colectării, epurării și evacuării în emisar a apelor uzate, prestând servicii pentru peste 350.000 locuitori.

Înființată în anul 1960, actuala societate Apa Canal 2000 își are rădăcinile în fosta intreprindere de Gospodărie Comunală și Locativă.

Societatea își desfășoară activitatea în aria administrativă a municipiului Pitești, a orașelor Costești, Ștefănești și Topoloveni și a comunelor Albota, Bascov, Bradu, Buzoești, Căteasca, Lunca Corbului, Mărăcineni, Moșoaia, Stolnici, Teiu, Ungheni, Poiana Lacului, Bârla, Merișani si Uda.

Plata facturilor pentru furnizorul Apa Canal 2000 S.A. Pitești se poate efectua atât prin intermediul aplicației un-doi Centru de plăți, cât și în magazinele partenere din întreaga țară.

Avantajele plății prin aplicația un-doi Centru de plăți:

– poți efectua plata la orice oră și din orice loc te afli;

– nu trebuie să te deplasezi;

– poți efectua mai multe plăți în același timp, pentru mai multe locații de consum;

– primești dovada plății pe adresa de email sau direct în aplicație;

– poți verifica istoricul plăților oricând dorești;

Avantajele plății în magazinele partenere un-doi Centru de plăți:

– poți plăți facturi în același loc unde îți faci cumpărăturile;

– oriunde ai fi, ai mereu un magazin partener aproape;

– este soluția perfectă pentru tine atunci când vrei să plătești numerar.

Toate plățile, un-doi!

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.