un-doi Centru de plăți a încheiat un nou parteneriat cu Homefile

Ne bucurăm să putem aduce în mod constant furnizori noi, pentru e ușura și eficientiza procesul de plată a facturilor atât pentru cele mai mari companii de servicii de electricitate, gaze naturale sau telefonie din România, cât și pentru furnizorii locali de apă sau salubritate. Cel mai recent parteneriat încheiat de un-doi Centru de plăți este cu furnizorul Homefile.

Despre Homefile

Homefile este soluția online pentru administrarea transparentă a asociațiilor de proprietari. Este un serviciu lansat pentru a face primul pas în modernizarea gestionării cheltuielilor la întreținere. Îți permite să gestionezi mai multe asociații, să verifici operațiunile și să ai situațiile asociațiilor la zi. În prezent, are peste 5 ani de experiență acumulată și peste 100 000 de apartamente din peste 30 de orașe lucrează cu ei.

Plata facturilor pentru furnizorul Homefile se poate efectua acum în cele peste 11.000 de magazine partenere din cele peste 3.500 de localități din România, iar încasarea se face pe baza codului de bare de pe facturile emise sau în baza codului de client trecut pe facturi sau pe carduri.

Conectează-ți contul de client în aplicația un-doi și îți aducem soldul de plata pentru Homefile în timp real! Plătești un-doi și primești davada plății pe adresa ta de e-mail sau direct în aplicație!

Avantajele plății în magazinele partenere un-doi Centru de plăți:
– poți plăti facturi în același loc unde îți faci cumpărăturile;
– plătești toate facturile tale în același loc;
– este soluția perfectă pentru tine atunci când vrei să plătești numerar.

Avantajele plății prin aplicația un-doi Centru de plăți:
– poți efectua plata la orice oră și din orice loc te afli;
– nu trebuie să te deplasezi;
– poți efectua mai multe plăți în același timp, pentru mai multe locații de consum;
– primești dovada plății pe adresa de email sau direct în aplicație;
– poți verifica istoricul plăților oricând dorești;

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.