un-doi Centru de plăți a încheiat un parteneriat cu platforma de investiții în bunuri digitale Tradesilvania

Prin noul parteneriat încheiat între un-doi Centru de plăți și Tradesilvania, platforma premium de investiții în bunuri digitale, lansează un nou mod de acces la piață crypto, aducând astfel bunurile digitale și tranzacțiile cu Bitcoin, Ethereum, EGLD și alte 61 de monede virtuale, mai aproape de cetățenii români. Prin această nouă colaborare, utilizatorii Tradesilvania vor putea accesa oricare din cele peste 11.000 de puncte de plată “un-doi Centru de plăți” în vederea alimentării contului de tranzacționare cu lei.

Tradesilvania este o companie specializată în tranzacționarea monedelor digitale și infrastructura blockchain, care a luat naștere în anul  2018 și care își are sediul în Cluj-Napoca. Pe lângă tranzacționare și custodie, Tradesilvania este un furnizor de blockchain, noduri blockchain, yeld, staking etc.

În magazinele partenere un-doi Centru de plăți din toată țara, clienții pot acum să își alimenteze contul de tranzacționare instant cu aceeași ușurință cu care își achită facturile.

“În această perioadă, mai mult ca niciodată, companiile caută soluții inovatoare care să optimizeze și să simplifice experiența clienților cu plățile sau depunerile de numerar. Ne bucurăm să oferim utilizatorilor platformei Tradesilvania posibilitatea de alimentare a contului în numerar prin intermediul rețelei de peste 11.000 de magazine partenere «un-doi Centru de plăți»de pe întreg teritoriul României. În același timp, parteneriatul cu Tradesilvania este o dovadă în plus a angajamentului nostru continuu față de magazinele noastre partenere, de a continua dezvoltarea portofoliului de servicii existente: plățile de facturi sau roviniete, asigurări, servicii preplătite de telefonie mobilă, bilete de loterie”,  adaugă Călin Chira, CEO “un-doi Centru de plăți”.

Mai multe informații despre parteneriatul dintre un-doi Centru de plăți pot fi găsite în articolul publicat de Piața Financiară, iar mai multe detalii despre investiții, precum și detalii despre  pașii de plată în locațiile un-doi Centru de plăți sunt puse la dispoziție pe platforma tradesilvania.com.

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.