un-doi Centru de plăți aduce serviciile Okto.Cash în peste 11.000 de locații din țară

Vești bune! un-doi Centru de plăți încheie un nou parteneriat și începând de acum, plățile pentru furnizorul Okto.cash, a produselor Okto.cash și Betano.cash, se pot efectua, fără comision, în oricare din cele peste 11.000 de magazine partenere din cele peste 3.500 de localități din România!

Ne străduim în mod constant să integrăm noi furnizori pentru a îmbunătăți experiența clienților noștri, dar și pentru a le eficientiza întreg procesul de plată. Cu fiecare furnizor nou adăugat, ne dorim să îți oferim diverse opțiuni pentru ca tu să îți poți gestiona plățile cu și mai multă flexibilitate. 

Începând de acum, ai posiblitatea de a achita pentru Okto.cash în același loc în care plătești facturile sau îți faci cumpărăturile obișnuite, și anume în magazinul de lângă casa ta. Astfel ai la îndemână o modalitate rapidă și convenabilă de a economisi timp prețios! 

Ce este Okto.cash?

Okto.cash este o nouă modalitate inovativă de a alimenta cu bani CASH contul de pariuri direct dintr-o locație fizică, fără a avea nevoie de un card de credit/debit.

Cum efectuezi plata în cele peste 11.000 magazine partenere din țară?

un-doi Centru de plăți îți oferă posibilitatea de plăti pentru noul furnizor Okto.cash în magazinul preferat din proximitate, astfel:

-Vânzătorul selectează furnizorul Okto.cash sau, după caz, Betano.cash din meniul terminalului POS sau al aplicațiilor de tranzacționare sau scanează direct codul de bare;

-Se va scana codul de bare sau va fi introdus manual codul de plată format din 6 sau 10 cifre, pe care tu trebuie să îl generezi din aplicația Okto.Cash sau Betano;

-Achiți suma și informația este transferată automat prin terminalul nostru (POS, telefon sau PC), după care se listează chitanța;

-Plata se înregistrează în contul furnizorului cel târziu a doua zi lucrătoare după efectuarea plății.

Astfel, plata ta a fost înregistrată în cel mai scurt timp, iar tu ai economisit și mai mult timp pentru tine. Toate plățile, un-doi!

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.